Feriehuse i Peroj

Peroj ligger direkte ved havet på Istriens vestkyst og er derfor det oplagte valg, hvis du drømmer om en afslappende ferie ved havet. Den lille maleriske landsby med omkring 600 indbyggere tilbyder dig ikke kun en betagende udsigt over Brijuni-øerne, men også det perfekte udgangspunkt for at opdage Istriens mangfoldighed. Vores sommerhusudlejning i Peroj byder på komfort og kvalitet. Nyd f.eks. en ekstraordinær luksusferie i Peroj med vores Luxury Collection, og glæd dig til enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Så lej et feriehus i Peroj eller en af ferielejlighederne i Istrien til din sommerhusferie i Kroatien ved Adriaterhavet.

Lej feriehus i Peroj tæt på den hyggelige bådhavn og det azurblå Adriaterhav

Populære feriehuse i Peroj

Loading...

Luksus feriehuse i Peroj

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Peroj

Loading...

Feriehuse med pool i Peroj

Loading...

Oplevelser fra et feriehus i Peroj

I Peroj udgravede man for nogle år siden den gamle dødeby (nekropolis) hvor man fandt beviser på, at her har boet mennesker lige siden bronzealderen. I dag er det en levende by, der hovedsagligt lever af de mange turister, der besøger den. Derfor finder man her alle tænkelige faciliteter. Ennten i selve byen eller så tæt på, at det ikke er noget problem at nå frem på de moderne landeveje.

En ferie i Peroj er med statsgaranti ensbetydende med fred, ro og afslapning. Stedet er ideelt for familier med børn på grund af de sikre strande og mange aktiviteter.

Lej et luksus feriehus i Pazin og se frem til eksklusive udearealer i din egen private oase

Feriehuse i Peroj

Et feriehus i Peroj giver dig et pusterum i meget lækre omgivelser. Hvis du endnu ikke har prøvet sommerhusudlejning i Kroatien er det absolut på tide. Vores ferieboliger i Peroj er et klogt valg. Alle vores ferieboliger fremstår nemlig i en høj og lækker kvalitet, hvadenten du vælger luksusmodellen med pool og sauna eller den mere enkle udgave.

Din ferie i Istrien i en af vores ferieboliger i Peroj i det sydlige Istrien kunne meget let blive starten på en lang række eventyr med sommerhusudlejning i dejlige Kroatien.