Feriehuse i Zminj

Hvis du vil holde ferie i hjertet af Istrien, så er den lille hyggelige landsby Zminj det rette sted! Zminj er en sand ferieperle, hvor alt foregår i et afslappet og blidt tempo. Det kan være noget for dig, som tidligere har prøvet at holde ferie i Dubrovnik eller i Pula, og nu har lyst til en mere tilbagelænet destination. Landsbyen er beliggende på en slående kalkstensbakke i hjertet af Istrien, og byens levebrød er landbrug, husdyravl og i nyere tid: turisme. På trods af sin beliggenhed mellem flere større byer forsøger lokalbefolkningen stadig at holde den traditionelle livsstil intakt. Med et feriehus i Istrien får du en ferie i behagelige omgivelser, og du kan vælge mellem alt fra simple feriehuse til luksuriøse, femstjernede boliger. Hvis du vil nyde en ekstraordinær luksusferie i Zminj, så skal du tage et kig på vores Luxury Collection. Her finder du luksusferieboliger med enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Lej feriebolig i Zminj og nyd en magisk ferie i hjertet af Istrien

Populære feriehuse i Zminj

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Zminj

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Zminj

Loading...

Feriehuse med pool i Zminj

Loading...

Aktiviteter i Zminj

For en lille, søvnig landsby at være, så er der mange aktiviteter i nærheden af din feriebolig i Istrien at give sig i kast med. De smukke enge og skove i Zmink er det perfekte udgangspunkt for vandreture, trekking og cykling. Nyligt opdagede grotter som Festinsko Kraljevstvo er klart værd at udforske for deres fascinerende former. Derudover skader det ikke at bruge lidt tid på at udforske de lokale vinmarker. I den gamle bydel finder du også en vidunderlig samling af attraktioner, herunder et slot fra det 15. århundrede, flere kirker – nogle daterer helt tilbage til det 11. århundrede – og beviser på middelaldermure, der stadig står her. Foruden at være på udkig efter lokale begivenheder, fester og arrangementer, anbefales det altid at tage en sludr med en af de gæstfri beboere, som måske kan give dig nogle ”insider tips” om de bedste steder at se eller spise.

Lej en luksus feriebolig i Zminj og se frem til eksklusive udearealer i din egen private oase

Mad, vin og kultur i Zminj

Mens du bor i en feriebolig i Kroatien, foreslår vi at du prøver det store udvalg af lækre istriske retter i Zminj. Lokalbefolkningen er kendt for sin brug af traditionelle familieopskrifter, der er blevet overleveret gennem tiden. Mange af ingredienserne fremstilles også på de lokale gårde eller havet. Typiske retter omfatter: pølser med kål, vildt med gnocchi, ”fuzi” (en slags pasta), ”supa” (sprødt brød i rødvin, terrano med olivenolie og peber) og selvfølgelig de berømte vine Terrano og Malmsey. Med et af NOVASOLs feriehuse i Istrien her i Zminj, vil du have mulighed for at opleve regionens kultur, helt tæt på. Musikelskere kan deltage i den meget populære harmonikafestival i juli, eller Bartuljafestivalen (til ære for St. Bartholomew) i slutningen af august. Der er også ofte festivaler, der fejrer mad i løbet af året, som ostefestivalen, figenfesten og en konkurrence, hvor de lokale konkurrerer med deres hjemmelavede makaroniretter.