Feriehuse ved havet i Kroatien

Er I til ferie ved vandet, så er et feriehus i Kroatien det helt rigtige for jer. Kroatien er kendt for sit særdeles rene og krystalklare blå hav, som I bare ikke må gå glip af.  Kroatien, byder på alt lige fra klippekyst, strande med fine perlesten og til dejlige sandstrande.

Er I til ferie ved vandet, så er et feriehus i Kroatien det helt rigtige for jer. Kroatien er kendt for sit særdeles rene og krystalklare blå hav, som I bare ikke må gå glip af.  Kroatien, byder på alt lige fra klippekyst, strande med fine perlesten og til dejlige sandstrande. I et NOVASOL feriehus ved vandet kan hele familien nyde de mange soltimer og få mange gode ferieminder med hjem.

Midt i Adriaterhavet ligger Kroatiens mange smukke øer, som byder på den afslappende middelhavslivsstil. Kroatien tæller mere end 1000 øer og du kan lige nu opleve hele 36 af dem i jeres eget feriehus. NOVASOL har tusindvis af eksklusive ferieboliger, villaer og ferielejligheder, som bare står og venter på jer!

Badeferie i Kroatien

Feriehuse ved vandet i Kroatien

Loading...

Feriehuse ved kysten i Kroatien

Kroatien byder på et eventyrligt ferieliv, uanset hvor I vælger at leje jeres feriehus eller lejlighed. De mest populære feriehus-områder ligger langs kysten og på de mange små kroatiske øer.

Langs kysten finder I Istrien det mest populære sted at leje feriehus i Kroatien. Her finder I alt der gør Kroatien enestående og smukt. Istrien er en halvø, som ligger lige overfor Italien og kanter op mod Slovenien. Lejer I et feriehus i Istrien er I tæt på masser af ferieaktiviteter, seværdigheder i naturskønne omgivelser, og I finder her nogle af Kroatiens bedste strande.

Øst for Istrien finder I Kvarnerbugten, som er kendt for sine adskillige fantastiske øer og dets centrale placering, hvilket har medført at en masse forskellige kulturer har været forbi og sat sit særpræg. Lejer I et feriehus i Kvarnerbugten er I aldrig langt fra de eventyrlige strande og det rene paradis på de mange øer.

Strandferie i Kroatien

Ferie for alle i Kroatien – uden ekstra omkostninger

Uanset om I er til afslapning og strand, byliv og shopping eller aktivferie, så er der noget for hele familien i Kroatien. I kan opleve smuk natur, et stort antal af kulturelle og historiske monumenter og ikke mindst et utrolig gæstfrit folkefærd. Med et NOVASOL feriehus i Kroatien vil alt dette, give jer den bedste ferie i et af de smukkeste lande i Europa. Og vidste du, at Kroatien er en oplagt feriedestination hele året? Udvalget af feriehuse og ferielejligheder er utallige - I skal bare finde jeres favorit. Når I booker en NOVASOL feriebolig i Kroatien, er det med ”All Inclusive”, hvilket betyder at følgende er inkluderet:

  • EL

  • Vand

  • Varme

  • Slutrengøring

  • Sengetøj

  • Håndklæder (badehåndklæder skal dog selv medbringes)

  • Evt. turistskat

Hold ferie uden bekymringer og nyd hinandens selskab. Med vores ”All Inclusive”, kommer der ingen merudgifter når lejen er betalt, medmindre andet er angivet på huspræsentationen.

NOVASOL er kun et opkald væk

HUSK - når I lejer en feriebolig i Kroatien, er vores kundeservice altid kun et opkald eller en mail væk. Så skulle I få behov for at kontakte NOVASOL, er vi altid lige ved hånden. Når I ankommer til feriehuset vil husets ejer eller kontaktperson tage imod jer og byde velkommen. De kan også være behjælpelige, hvis I skulle have spørgsmål.