NOVASOL Luxury Collection i Kroatien

Der findes ikke mange feriedestinationer som Kroatien. Med sit karakteristiske azurblå hav, der omfavner de perlemorsfarvede strande, frodige øer og byer med rig kulturarv, er landet i særdeleshed lidt af et drømmerejsemål. Og netop derfor er vi utroligt glade for at kunne byde dig velkommen indenfor i vores NOVASOL Luxury Collection i Kroatien.

Verken de weelderige natuur in Trakošćan, Kroatië vanuit deze unieke luxe villa met NOVASOL

Luxury Collection Kroatien

Loading...

Huse, der får dig til at tabe pusten

Dette håndplukkede udvalg bestående af 4- og 5-stjernede ferieboliger skiller sig virkelig ud fra mængden ved enten at have en ekstraordinær beliggenhed, en smagfuld indretning eller luksuriøse faciliteter, så du kan holde din absolutte drømmeferie.

Vi bestræber os på at opfylde enhver feriedrøm, hvad end du drømmer om en stille og rolig getaway på en afsides klippeside, en familieferie med udsigt ud over og adgang til de lune bølger eller noget endnu mere magisk.

Sagt anderledes; har du feriedrømmen, så har vi huset.

Hvordan ser din perfekte feriebolig ud?

Vælger du NOVASOL Luxury Collection, får du adgang til et stort udvalg af ferieboliger, der opfylder et eller flere kriterier:

  • Stilfuld indretning med sans for detaljen

  • Rummelighed og højt komfortniveau

  • Unikke omgivelser og faciliteter såsom betagende udsigt og privat swimmingpool

Udforsk vores NOVASOL Luxury Collection i Kroatien

Kroatien er hjemsted for friske råvarer, der danner et solidt fundament for et rigt og smagfuldt køkken, storslåede byer, der kan dateres helt tilbage til Romerriget og vild natur, som du kan gå på opdagelse i.

Udforsk historiske byer og kridhvide strande i Istrien, dyp tæerne i Kvarnerbugtens azurblå bølger eller tag på ø-hopping i billedskønne Dalmatien. Der er mange gode grunde til at holde ferie i Kroatien. Hvad er din?

Luksusferie i Kroatien

Med en kystlinje lige ud til Adriaterhavet er Kroatien den perfekte destination for jer, der hungrer efter et lækkert ophold i solen og tæt på havets svalende brise.

Når I har solbadet færdig på en af de mange strande, kan I gå på opdagelse i de mange historiske byer, hvis kulturarv er dybt fascinerende og som ofte afbildes i film og serier; tag nu bare Dubrovnik i Game of Thrones. Det er med til at give jeres ferie i lag af ekstra store oplevelser.

Desuden er dette østeuropæiske land ideelt til ø-hop, da de mest fantastiske øer ligger som perler på en snor. Hver har de deres helt særlige kendetegn og samlet er de med til at give dig en yderst eksotisk get-away.

Lyder det fristende? Så gå på opdagelse i vores store udvalg og find din helt perfekte feriebolig i Luxury Collection og Kroatien. Din næste ferie starter hos NOVASOL.