Sommerhus i Kramnitze

Kramnitze er et dejligt sommerhusområde ved den sydlige kyst på Lolland. Lejer I sommerhus i Kramnitze kan I glæde jer til et ophold i naturskønne omgivelser tæt på en god badestrand samt tæt mange gode og alsidige attraktioner. Et sommerhus i Kramnitze er et rigtig fint udgangspunkt for at opleve såvel Lolland, som Falster og Møn.

De sommerhuse som udlejes på Lolland ligger primært ude langs kysten. Den lange kyststrækning er smuk og byder på flere dejlige badestrande. Fra jeres private sommerhus på Lolland kan I selv tage på opdagelse i den smukke natur. Her finder I masser af plads og mulighed for, at komme helt væk fra hverdagen og de daglige rutiner. Kyststrækningen giver skønne oplevelser hele året. Start f.eks. sommerferien med en stille morgengåtur langs havet. Det får tankerne til at falde til ro og giver en rolig start på en spændende feriedag. Tag et kig på det gode udvalg af sommerhuse i Kramnitze eller i et af de andre sommerhusområder på Lolland.

Lej sommerhus i Kramnitze og besøg den hyggelige havn

Populære feriehuse i Kramnitze

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kramnitze

Loading...

Feriehuse med spa i Kramnitze

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kramnitze

Loading...

Besøg de gode attraktioner tæt på jeres sommerhus i Kramnitze

Når I har valgt at jeres ferie skal holdes i et sommerhus i Kramnitze, kan I glæde jer til et bredt udvalg af rigtig gode attraktioner i nærheden. Her får I 4 bud på gode attraktioner, som vil give gode oplevelser og skønne ferieminder på Lolland:. 

  • Knuthenborg Safaripark: I den store og flotte dyrepark kan I opleve dyr fra flere kontinenter. Giraffer, næsehorn, ulve og tigere er blot nogle af de mange dyr, som I kan opleve. I Dinosauerparken kan I se og lærer mere fortidens dyr. Knuthenborg Safaripark er desuden blandt de attraktioner i Danmark, hvor I, som gæster hos NOVASOL kan få gode fordele. 

  • Lolland-Falster Frilandsmuseum: Tag en tur til hyggelige Maribo og besøg det flotte Frilandsmuseum. På museet kan I se og komme ind i forskellige huse, som stammer fra tiden, hvor landbrug var det mest udbredte erhverv i Danmark. 

  • Danmarks Sukkermuseum: Lolland har altid haft en stor produktion af sukkerroer, så naturligvis er der oprettet et museum, hvor der fortælles om produktionen, arbejdet i markerne samt om de menneskelige historier. 

  • Krenkerup Bryggeri: På det smukke Krenkerup Gods på Østlolland er det siden 2008 blevet brygget øl. Kom og smag de gode øl og få en rundvisning i bryggeriet. Et dejligt sted for en lille pause mellem alle oplevelserne på Lolland.

Nyd nærheden til hav og strand fra et sommerhus i Kramnitze

Den lange kyststrækning på Lolland byder også på masser af dejlige oplevelser i og på vandet. Kan I godt lide vandsport, så er et sommerhus i Kramnitse også et godt valg. Tag på tur i kajak, prøv balancekunst på et paddleboard eller lad vinden få fat i surfbrættes sejl og sus udover havet. 

I vil også elske at holde ferie i et sommerhus i Kramnitze, hvis I godt kan lide tur til stranden. Ved Kramnitze finder I en fin strand med badebro. Ved stranden er der gode adgangsforhold for handicappede. Er I til surfing, skal I tage en tur til området øst for Kramnitze havnemole, hvor der er gode forhold for surfing. 

På Lolland kan I også nyde skønne dage på stranden og i bølgen blå ved b.la. disse strande: 

  • Maglehøj Strand 

  • Hestehoved Strandbad 

  • Rødbyhavn Strand 

  • Hummingen Strand

Vælg sommerhusudlejning til en ferie med frihed

Et sommerhus giver mulighed for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området, for at besøge lokale museer og forskellige attraktioner. De tager på tur til de nærmeste byer og udforsker naturen nær sommerhuset. Der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre kan godt lide at bruge ferieboligen som base for ferien. Ferieboligen og haven omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Ingen ferieform er forkert, men handler udelukkende om det personlige valg. Om I er til den ene ferieform eller den anden; om I er til de meget aktive sommerhusophold eller hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhuset og omgivelserne lige omkring, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det I har lyst til.

Hos NOVASOL finder I nemt et sommerhus i Danmark eller en ferielejlighed som kan dække netop jeres ønsker til den næste ferie. I kan også selv bestemme, om ferien skal være kort eller lang.