Sommerhus i Tønder

Hvis I drømmer om at opleve Vadehavet og Sort Sol, hvor kæmpe flokke af stære samles på himlen, er et sommerhus i Tønder det perfekte valg. Tønder er Danmarks ældste købstad og emmer at atmosfære og hygge. Samtidig kan I besøge de vidunderlige badestrande på Rømø og gå på opdagelse i den idylliske Møgeltønder by. Vadehavet med unikke naturoplevelser ligger kun en kort køretur væk. Vil I bo i fredelige omgivelser og stadig være tæt på alle Sønderjyllands spændende attraktioner, er Tønder området det ideelle valg.

Besøg Vadehavet når I lejer sommerhus i Tønder

Populære feriehuse i Tønder

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tønder

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Tønder

 • Nationalpark Vadehavet med unikke naturoplevelser

 • Sort Sol med tusindvis af stære på himlen

 • Højer by med digerne

 • Masser af kultur og historie

 • Tæt på Rømøs skønne badestrande

Lej sommerhus i Tønder og oplev Sort Sol

Naturen nær jeres sommerhus i Tønder

Der er masser af unikke naturoplevelser i omegnen af Tønder. I finder alt fra marker, enge og skovområder, til marsk og Vadehav. I Nationalpark Vadehavet venter både sjove og betagende oplevelser som Sort Sol, østerssafari, sæler og tidevands fænomener. I Nationalparkens besøgscenter, kan I lære alt om det spændende område og booke guidede ture. I kan også udforske marskområderne bag digerne og opleve det rige dyre og planteliv. Området er perfekt til både vandre- og cykelture, hvor I kommer helt tæt på den enestående natur.

Vil I gerne en tur til strande, finder I den nærmeste badestrand nord for Højer ved Emmerlev Klev. Der er ca. 15 minutter kørsel fra Tønder til den børnevenlige strand med sandbund og lavt vand. Alternativt kan I besøge nogle af de mange brede sandstrande på Rømø, hvor der både findes parkering og toiletter ved flere af strandene. Tager I på lidt længere ture rundt i Sønderjylland, kan I besøge flere gode strande, både på vest og østkysten i Sønderjylland.

Tag børnene med i sommerhus i Tønder

5 fede attraktioner tæt på Tønder

 • Højer by med digerne

 • Schackenborg Slot i Møgeltønder

 • Universe

 • LEGOLAND

 • Nationalpark Vadehavet

Lej sommerhus i Tønder hele året

Udflugter fra jeres sommerhus i Tønder

Der venter jer et hav af spændende udflugtsmål, når I lejer et sommerhus i Sønderjylland. Gå på opdagelse i Tønders hyggelige gader og lad turen gå forbi den spændende Skulptur park. Besøg Nationalpark Vadehavet hvor I kan tage på  Østerssafari, se sæler samt opleve tidevandet og sort sol. Mærk historiens vingesus på nogle af de mange slotte, herregårde og klostre i det historiske område. Pak en madkurv og tag på picnic i de mange enestående naturområder, eller snør vandrestøvlerne og begiv jer ud på den ultimative naturvandring på Marskstien. Få flere gode tips til en ferie i Sønderjylland.

En tur i sommerhus i Tønder er også for børn

En sommerhusferie i Danmark er altid et hit for familiens yngste. Børn elsker hygge og nærvær, og dét er der masser af i et sommerhus, hvor I helt selv bestemmer dagens program. Når I lejer sommerhus i Sønderjylland er der flere oplagte seværdigheder, som også vil fange jeres børns interess.

Tag på en lærerig udflugt til Vadehavet og se de søde sæler. Find flotte muslingeskaller og sten efter højvande. Er vejret til det, så pak en madkurv og nyd frokosten med udsigt over Vadehavet. 

Nyd en dag i oplvelsesparken Universe på Als med alle de lærerige og spændende aktiviteter for både store og små. I kan også opleve LEGOLAND, hvor I kan lade jer betage af de spændende bygningsværker af LEGO og prøve et hav af sjove forlystelser. Både i Universe og i LEGOLAND får I rabat på entreen, når I lejer sommerhus gennem NOVASOL. Vi har flere gode kundefordele i Danmark, som I altid er velkomne til at benytte. 

Nogle af de allerbedste ferieminder for børn, er de helt nære oplevelser. Gå en tur på stranden og saml skaller og rav, spil en fodboldkamp i haven, eller byg et sandslot. Sommerhusferie er ferie i børnehøjde.

Sommerhus i Tønder - hele året

I kan leje sommerhus i Tønder hele året. Hver årstid har sin egen charme, og naturen er en unik oplevelse både i sommerens lyse nætter og når efteråret iklæder alt i flammende farver. Om vinteren kan I trave ture og få masser af frisk luft, og om foråret pibler det frem med blomster og alting springer ud. I kan leje sommerhus både på ugebasis og for nogle få dage. Brug en miniferie til at få ladet batterierne op sammen med familie eller venner. Trænger I til et par dage i tosomhed? I et sommerhus kan I være helt jer selv, og have fuld fokus romantikken.

Alsidig sommerhusudlejning i Tønder

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Tønder, så I finder let et sommerhus, der passer til jer. Alle sommerhuse, som udlejes i Danmark er privatejede, hvilket gør, at der ikke er to sommerhuse som er helt end. Indretning, udstyr og faciliteter varierer fra hus til hus. Det vil give jer en helt nye oplevelse hver gang I vælger sommerhusudlejning til jeres ferie. 

 • Sommerhus med hund tilladt: Vil I gerne have jeres hund med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis. På den måde kan hele familien komme med på ferie og I slipper for at få hunden passet. 

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier og alle vennerne. De store sommerhuse er særligt populære til et ophold, hvor familien samles ffra nær og fjern og nyder nogle hyggelige dage sammen. 

 • Sommerhuse med spa:  Slap af i de lune bobler og få ladet batterierne op. Et spabad kan især være en ekstra ferie-luksus om efteråret og vinteren. 

Mulighederne er mange, når I gerne vil en tur i sommerhus i Tønder eller et helt andet sted i Danmark. I bestemmer helt selv, hvad der er vigtig for jer og kan dermed se frem til en ferie fuld af frihed.