Sommerhus ved Kelstrup Strand

Drømmer I om afslappende badeferie i rolige omgivelser ved en skøn sandstrand? Så er et sommerhus ved Kelstrup Strand lige noget for jer. Det hyggelige sommerhusområde ligger direkte ud til bugten i naturskønne omgivelser. Når I lejer sommerhus ved Kelstrup Strand, er I samtidig tæt på den historiske købstad Haderslev, hvor I kan gå på opdagelse i de snørklede, brostensbelagte gader og møde vægteren på hans runde. I Haderslev findes også super shoppingmuligheder og et stort udvalg af spisesteder, cafeer og barer.

Lej sommerhus ved Kelstrup Strand

Populære feriehuse i Kelstrup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kelstrup Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Kelstrup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kelstrup Strand

Loading...

5 grunde til at leje sommerhus ved Kelstrup Strand

  • Fjordbåden Helene: Udflugt på vandet med enestående naturoplevelser

  • Gram Slotsby: Ghost Walk i middelalderslottet der emmer af historie

  • Den gamle bydel i Haderslev: Idyllisk slentretur i brostensbelagte gader og cafebesøg

  • Camino Haderslev: Vandretur i et betagende landskab

  • Sønderjysk kaffebord: Unik oplevelse for jer der har en sød tand

Udflugtsmål tæt på jeres sommerhus ved Kelstrup Strand

Den dejlige atmosfære og afslappende stemning i Haderslev er en oplevelse i sig selv. Når I går på opdagelse i de smalle gader, kommer I forbi den imponerende Haderslev Domkirke som helt sikkert er et besøg værd. Det er nemlig i Haderslev Domkirke, at I kan opleve tekstiler lavet af Dronning Margrethe. På torvet kan I nyde en frokost eller en kop kaffe og se på livet omkring jer. I Gravene kan I shoppe ved torveboderne, og på Haderslev Dam kan I tage en bådtur med Dambåden Dorothea.

Kan I lide kunst og kultur? Så gå ikke glip af et besøg på museerne Ehlers samlingen og von Oberberg, hvor I kan opleve byens historie og se hvordan man boede i fordums tid. Hver tirsdag og torsdag synger vægterne byen til ro, og på vægtermuseet kan I opleve historien bag vægterlauget, der skulle holde ro og orden i gamle dage. I kan også gå på opdagelse i de mange spændende gallerier og kunsthåndværkbutikker, eller shoppe igennem i, de mange butikker, i de hyggelige gågader.

En tur med Fjordbåden Helene er et must. Den 12 kilometer lange sejltur på den smalle bugtede fjord, er en enestående naturoplevelse, hvor I kommer helt tæt på områdets plante og dyreliv.

Gode oplevelser for børn i et sommerhus ved Kelstrup Strand

Familiens yngste vil elske en ferie i sommerhus i Sønderjylland. Sejlture på dammen eller i fjorden er et hit for børn, som hurtigt forvandler sig til pirater på vandet. En tur med Haderslev Veterantog og efterfølgende hestevognstur vil helt sikkert også vække jubel.

Oplev naturen fra en kano på Gelså og tag madpakken med i rygsækken. I Haderslev finder I også en af Danmarks bedste Skaterparker – StreetDome. Her kan børn og barnlige sjæle boltre sig på skateboard, rulleskøjter, løbehjul og BMX cykel.

I har også mulighed for at spille fodboldgolf, prøve paintball eller besøge Highpark hvor I kan bevæge gennem trætoppene og mærke suset i svævebanen. Endelig er I ikke langt fra Universe, som er garant for masser af sjove og lærerige oplevelser. Som gæster hos NOVASOL får I rabat på entreen til både Highpark og Universe. Læs mere om jeres kundefordele til disse to attraktioner.

Aktiv ferie ved Kelstrup Strand

Der findes et hav af cykel- og vandreruter i den skønne natur ved Kelstrup Strand. Herunder er der anlagt 10 forskellige MTB ruter.

I kan desuden vælge mellem et hav af aktiviteter i ACTURE PARK som dækker hele området med mere end 50 sjove aktiviteter for store og små. Prøv bl.a.  Danmarks højeste klatrevæg, gocard, dykning eller snorkelsafari, kanoture og klatring i trætoppene. For lystfiskerne er der rige muligheder i områdets søer, damme, vandløb og fjorde – der findes desuden flere put and take søer.

Miniferie eller romantisk "get a way" ved Kelstrup strand

Trænger I til en lille pause fra hverdagen? Eller drømmer I om en romantisk tur for to? Så er et sommerhus ved Kelstrup Strand et godt valg. Den hyggelige by er den perfekte ramme til en forlænget weekend, med dem I holder af. En hyggelig frokost på torvet, shoppetur på gågaden og en tur rundt til byens seværdigheder kan sagtens nås på en weekend.

Det er dejligt med et pusterum mellem de længere ferieperioder. Langt de fleste sommerhuse i Danmark tilbyder muligheden for at booke kortere ophold. En oplagt mulighed for, at komme rundt og opleve forskellige egne af Danmark. 

I skal vælge et sommerhus ved Kelstrup Strand, hvis I drømmer om dovne dage på en skøn strand og samtidig vil bo tæt på et livligt bymiljø med masser af atmosfære, enestående natur oplevelser og med mulighed for at deltage i et hav af sjove aktiviteter.