Sommerhus i Ballum

Hvis I vil opleve marskområdet i Sønderjylland, er et sommerhus i Ballum det perfekte valg. Her bor i midt i marsken, tæt på sluserne og Nationalpark Vadehavet. Ballum er en lille, hyggelig by, med en unik placering i det sønderjyske. Naturoplevelser i verdensklasse står i kø, og I kan samtidig opleve historiske byer som Tønder og Ribe. Et sommerhus i Ballum er det perfekte valg for jer der vil have masser af oplevelser på jeres ferie. Skulle I få lyst til en dag med sol og badning, kan I besøge den nærliggende strand Emmerlev Klev, eller en af de fantastiske strande på Rømø.

Lej sommerhus i Ballum og oplev det unikke marksområde

Populære feriehuse i Ballum

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ballum

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ballum

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus ved Ballum

  • Enestående naturoplevelser som ”Sort sol” og Østerssafari

  • Idylliske landsbyer og købstæder i nærheden

  • Masser af historiske seværdigheder

  • Vadehavet og sluserne

  • Et hav af udendørs aktiviteter

Tag på tur i marsken fra et sommerhus i Ballum

Aktiviteter i naturen nær jeres sommerhus i Ballum

Det unikke område omkring Ballum er spækket med fantastiske vandre- og cykelruter, så spænd vandrestøvlerne eller cykelhjelmen, smør en madpakke og begiv jer ud i det blå. Mange steder langs ruterne, finder I udkigstårne, bænke og informationstavler, som beriger jeres oplevelse. Den mest fantastiske oplevelse får I på en sæl- eller østerssafari i Vadehavet. I kan også sejle i kano eller kajak samt spille fodboldgolf.

Den nærmeste strand er er den børnevenlige Emmerlev Klev, der ligger ca. 10 minutters kørsel fra Ballum. Her er lavvandet med sandbund og en smuk udsigt til Rømø. Vil I have brede, hvide sandstrande, kan I tage den korte tur til Rømø og besøge nogle af øens ikoniske hvide sandstrande.

Lej sommerhus i Ballum og tag på østerssafari

4 spændende attraktioner tæt på Ballum

  • Vadehavet med Vadehavscentret

  • Ballum Sluse

  • Ribe og Tønder

  • LEGOLAND + LEGO HOUSE

Forslag til udflugter for hele familien fra et sommerhus i Ballum

I har rig mulighed for at opleve Sønderjylland med et sommerhus i Ballum som base. I hele Sønderjylland finder I rigtig mange gode udflugtsmål med oplevelser for alle aldre. 

Når I har valgt et sommerhus i Sønderjylland, er et besøg på Vadehavscentret er et must. Tag med på sæl- eller østerssafari og bliv klogere på dette fantastiske område, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Der er også masser af børnevenlige events og arrangementer på Vadehavscentret.

Hvad med en tur til Danmarks ældste købstad, Tønder, der emmer af atmosfære og historie? I Møgeltønder kan I gå en tur i den smukke slotsallé, spise en god frokost og se det berømte Schackenborg Slot.

Tager I på tur til Løgumkloster, bør I gå på opdagelse i det gamle kloster der har give navn til byen. Klostret blev bygget i 1100-tallet af munke og er et betagende bygningsværk. I Ribe kan I udforske den gamle Domkirke og mærke historiens vingesus, samt træde ind i vikingernes verden i Ribe Vikingecenter. 

Når I vælger et sommerhus i Sønderjylland, er der også masser af gode oplevelser for børn - og barnlige sjæle. Tag f.eks. på dagsture til LEGOLAND og LEGO HOUSE i Billund. Begge attraktioner er fulde af sjov og underholdning for hele familien. Både i LEGOLAND og i LEGO HOUSE får I rabat på entreen, når I har lejet sommerhus hos NOVASOL. Det samme gælder i Highpark Sønderjylland, hvor I kan klatre i trætoppene og prøve de mange svævebaner. Kig nærmere på de mange gode kundefordele.

Tag i sommerhus i Ballum hele året

I kan sagtens leje sommerhus i Ballum hele året. Hver årstid har sin egen charme og med byer som Ribe og Tønder i nærheden, er der masser af aktiviteter året rundt.

Højtiderne er også en god anledning til en tur i sommerhus. Måske vil I samle familien i påsken og nyd de gode påskefrokoster sammen? Jul og nytår kan også holde i et hyggeligt sommerhus i Ballum. Her kan I sammen skabe hyggelige minder og måske starte en hel ny familietradition. 

Efterårs- og vinterferie i et sommerhus i Sønderjylland giver mulighed for at hold eferie med masser af nærvær og hygge. Lange traveture i naturen og ved vandet, efterfulgt af indendørs hygge med ild i brændeovnen, er bare vidunderligt. En forlænget weekend i tosomhed, hvor romantikken er i højsædet, er også muligt i et sommerhus eller i en ferielejlighed.

I kan leje sommerhuse hele året og præcis så længe, som det passer jer. Skal det være en uge eller bare et par dage? Det er op til jer. NOVASOL har sommerhuse overalt i Danmark, hvor I frit kan vælge ankomst- og afrejsedag. Sommerhusudlejning i Danmark er nemlig ferie med frihed.