Sommerhus i Løjt Strand

Mojn og velkommen til Løjt Strand; et hyggeligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser på halvøen Løjt Land og i første parket til stranden og Lillebælt. De fleste af vores ferie- og sommerhuse i Løjt Strand ligger i forbindelse med Løjt Feriecenter, hvor I har adgang til swimmingpool, 18-hullers golfbane og mange andre ferie-fortræffeligheder, og derudover har området mange gode udflugtsmuligheder. Eksempelvis en færgetur til den lille ø Barsø og dens 15 fastboende indbyggere eller et besøg på den hyggelige halvø, Kalvø.

Overalt i Sønderjylland kan man mærke historiens vingesus, og tydeligst af alle steder ved Historiecenter Dybbøl Banke, hvor I kan dykke helt ned i det famøse slag ved Dybbøl Mølle i 1864. Er I mere til café- og kulturliv, er den hyggelige og livlige købstad Aabenraa kun en kort køretur væk. Med andre ord; der er med garanti noget for enhver smag, når I holder ferien går til Sønderjylland og Løjt Strand

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Løjt Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Løjt Strand

Loading...

Feriehuse med pool i Løjt Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Løjt Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Løjt Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Løjt Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Løjt Strand og oplev alt, hvad Sønderjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Løjt Strand

1. Naturskønne omgivelser

2. Tæt på populære seværdigheder & attraktioner

3. Tæt på flere gode badestrande

3 populære attraktioner i nærheden af Løjt Strand

1. Gråsten Slot 

2. Historiecenter Dybbøl Banke

3. HighPark Sønderjylland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.