Sommerhus i Broager

Idyllisk natur, historiske landemærker og lokal gastronomi. Oplevelserne er mange og forskellige, når I lejer et sommerhus i Broager. I ferierer nærmest i hjertet af Sønderjylland, hvor I både kan søge den stille ro i private omgivelser eller gå på opdagelse i nogle af egnens hyggelige landsbyer eller købstæder. 

Vi har et nøje udvalgt sortiment af sommerhuse i Broager og omegn. Broager er hovedbyen på den lille halvø, Broagerland i Sønderjylland, og vi har også sommerhuse idyllisk placeret rundt i landskabet, der grænser op til selve byen, Broager. Alle lever de op til billedet på den helt klassiske sommerhusdrøm; hyggelig, træbeklædt arkitektur, dejlige haver og gode terrasser, hvor I kan nyde jeres måltider og de lange, lyse aftener. Hvis vejret skulle slå om, er der dejlige indendørsfaciliteter, hvor I kan være sammen om en god serie, et spil eller lidt ferielæsning. Alle vores sommerhuse i Broager og på resten af Broagerland rummer både jer som par, den udvidede familie eller vennegruppen. Holder I gerne ferie med jeres firbenede familiemedlem, så er han eller hun også velkommen i langt de fleste af vores huse her på egnen. 

Når I lejer et sommerhus i Danmark, venter en ferie med frihed som fortegn. Det er så absolut jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal bruge dagene. Måske skal de være langsomme eller fyldes med aktiviteter for alle. En ting er sikkert - I bestemmer, hvordan I skal skabe jeres mindeværdige øjeblikke.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Broager

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Broager

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Broager

Loading...

Ferie i Broager er så dansk som det bliver

Ferie i Sønderjylland bliver ikke mere dansk. Det er her på egnen, at mange af vores vigtigste nationale begivenheder har udspillet sig, og som resultat heraf finder I også mange historiske landemærke og kulturelle instanser, der minder jer om den. Tag fx. Dybbøl Mølle på Dybbøl Banke, Sønderborg Slot og Tørning Mølle. Alle er de et besøg værd og tager jer rundt i det sydlige landskab på allerbedste vis. 

Broager er en lille flække på Broagerland, som er en rigtig naturskøn halvø, der bare venter på at blive udforsket. I kan enten gøre det til fods eller på cykel på de mange dertil indrettede ruter, der snørkler sig gennem skove, enge og langs kysten. Foruden ture i naturen, har I også rig mulighed for at snuse til vaskeægte landsbystemning; både i selve Broager og de omkringliggende små flækker.  

Sønderjylland er samtidig hjemstavn for gode råvarer, og de små lokale spisesteder vil byde jer på gastronomiske fortræffeligheder, mens I bestemt også bør prøve kræfter med det helt store sønderjyske kagebord. Sønderborg og Haderslev er stederne, hvis I gerne vil kigge i butikker, besøge museer og drikke formiddagskaffe på en rigtig købstads-café.

Attraktioner og seværdigheder i Broager

Sønderjylland byder på oplevelser inden for kultur, historie, natur og gastronomi for jer allesammen, og det er faktisk det at skulle begrænse sig på oplevelsesfronten, der bliver jeres største udfordring. Det er heldigvis et luksusproblem, og vi vil gerne hjælpe jer lidt. Når I nu har sat kursen mod Broager for at holde ferie, vil vi nemlig anbefale jer at besøge følgende: 

  • Dybbøl Mølle

Besøg vores nationale symbol på tapperhed og udholdenhed på toppen af Dybbøl Banke. Dybbøl Mølle holder åbent fra april til oktober og fortæller historien på en interaktiv måde, der taler til alle. Bestemt et besøg værd.

  • Sønderborg Slot

Slottet ligger pittoresk ved indsejlingen til Sønderborg og rummer mere end 800 års dramatisk Danmarkshistorie; fra Middelalderen til nutiden, fra krig til genforening. Slottet er bestemt et besøg værd, og gør alle i alle aldre meget, meget klogere på vores historie. 

  • Danfoss Universe

Prøv kræfter med videnskaben. Hos Danfoss Universe i Sønder gør de en dyd ud af, at man skal have det sjovt og inviterer derfor til et væld af aktiviteter; paradrop, ildshows, VR bumper cars, Virtual coaster og mere til. Alle med en lille videnskabsmand i maven vil få en sjov dag her. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.