Sommerhus i Aabenraa

Lejer I sommerhus i Aabenraa får rigtig gode muligheder for både at få skønne naturoplevelser, for at dykke ned i den spændende historie i Sønderjylland, for at besøge rigtige gode familieattraktioner samt for at hygge jer med shopping og god mad i flere byer i området. 

Meget naturligt, taget Aabenraas beliggenhed ved fjorden i betragtning, er byen startet som et fiskerleje, som i løbet af 1700- og 1800-tallet udviklede sig til en søfartsby med stor betydning for skibsbygning i Danmark.

Den smukke placering af byen ved fjorden, gør at flere af sommerhusene, i området omkring Aabenraa, ligger smukt med udsigt over fjorden.

Sommerhus i Aabenraa med udsigt over fjorden

Populære feriehuse i Aabenraa

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Aabenraa

Loading...

Feriehuse med pool i Aabenraa

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Aabenraa

Loading...

Tag på tur fra jeres sommerhus i Aabenraa til gode attraktioner

I kan godt glæde jer til et spændende ferieprogram, når I lejer et sommerhus i Sønderjylland. Inden for kort afstand af Aabenraa er der flere rigtig gode attraktioner og seværdigheder, som både er sjove, spændende og lærerige.  

En noget anden oplevelse får I ved at besøge Frøslevlejren nær Padborg. Her fortælles om den barske tid under 2. verdenskrig, hvor lejren blev oprettet i 1944 som tysk interneringslejer. Flere tusinde danskere i lejren. Efter krigen og frem til efteråret 1949 fungerede lejren som internerings- og straffelejr under retsopgøret efter 2. Verdenskrig. Museet indeholder flere forskellige udstillinger, som dels fortæller om livet i lejren, under og efter krigen, om De Hvide Busser og om det tyske mindretal i området. 

Tag også på tur til den smukke Als og besøg familie-oplevelsesparken UNIVERSE. I den store oplevelsespark kan hele familien gå på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers. Her er aktiviteter som både vil vække begejstring hos såvel store og små. Parken er fuld af sjove forsøg og aktiviteter, som toppes af med en meget smuk blomsterhave. UNIVERSE tilbyder alle NOVASOL gæster en flot fordel - læs mere og glæd jer til en super god dag. 

Ture til Gråsten, Flensborg, Sønderborg og Dybbøl er også oplagte, når I er i sommerhus i Aabenraa. I disse byer finder I både flere gode attraktioner, masser af muligheder for shopping samt et utal af spisesteder.

Strande nær jeres sommerhus i Aabenraa

Kan I godt lide at tage en tur til stranden, når I lejer sommerhus i Danmark – så er der bestemt også masser af muligheder for det i Aabenraa og i området omkring. Langs hele kysten ved Aabenraa Fjord findes der flere flotte bugter, hvor I kan hygge jer.

I Aabenraa kan I besøge Sønderstrand, som ligger tæt på selve byen. Her er der fin plads til både at solbade og for svømmeture i vandet. Stranden er børnevenlig og tilbyder forskellige faciliteter som legeplads, en handicapvenlig badebro og beachvolleybane.

Tager I på tur rundt i området, kan I også besøge disse strande:

  • Skarrev Strand: Denne strand ligger ca. 10 km fra Aabenraa. Stranden ligger i flotte, grønne omgivelser ved campingpladsen. Stranden har i flere år haft det Blå Flag.

  • Loddenhøj Strand: Tager I mod nord, ca. 12 km, finder I Loddenhøj Strand. En mindre strand på 1 km, med en smuk udsigt over fjordens flotte landskab. Ved stranden er der en kiosk ved campingpladsen samt en legeplads.

  • Genner Strand: Ved Genner Strand, ca. 11 km fra Aabenraa, kan I nyde den lange badestrand med rolige vandforhold. Lige ved Genner Strand ligger Kalvø. Øen er forbundet med fastlandet via en dæmning. Øen er meget smuk og I bør tage turen rundt på den 1,5 km lange natursti på øen.

Loddenhøj Strand nær Aabenraa