Sommerhus i Sdr. Vilstrup Strand

Sdr. Vilstrup Strand er et af flere små og hyggelige sommerhusområder, der ligger langs kysten i Diernæs Bugt syd for Haderslev. Faktisk er Sdr. Vilstrup Strand det mindste af dem, og det betyder, at der er optimale forudsætninger for at komme heeeelt ned i tempo i vandkanten af Sønderjyllands, og apropos vandkant, så byder Sdr. Vilstrup også på en god og børnevenlig badestrand.

Ligesom at der findes en helt særlig stemning på de danske øer, så gør det samme sig gældende for Sønderjylland. Gæstfriheden er som regel stor, tempoet lavt og stemningen idyllisk, og når I holder ferie i Sdr. Vilstrup Strand, får I helt sikkert syn for sagen. Her på Sønderjyllands østkyst er der også mange gode udflugtsmuligheder, som eksempelvis et besøg på den lille ø Barsø, der blot har 15 fastboende indbyggere, eller til Aarø, der både har eget bryghus, vingård og café.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Sdr Vilstrup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sdr Vilstrup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sdr Vilstrup Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Sdr. Vilstrup Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Sdr. Vilstrup Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Sdr. Vilstrup Strand og oplev alt, hvad Sønderjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Sdr. Vilstrup Strand

1. Ægte sommerhusidyl

2. Tæt på gode badestrande

3. Midt imellem hyggelige handelsbyer

3 populære attraktioner i nærheden af Sdr. Vilstrup Strand

1. HighPark Sønderjylland

2. Ø-hopping til Aarø & Barsø

3. Historiske Haderslev

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.