Sommerhus i Sønderballe Strand

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Sønderballe Strand

Mojn mojn og velkommen til Sønderballe Strand og Sønderjylland. Det lille sommerhusområde ligger i naturskønne omgivelser, lige ned til Genner Bugt, hvor der udover en glimrende badestrand også er udsigt til halvøerne Kalvø og Løjt Land på den anden side af bugten. Længere ude i Lillebælt gemmer Barsø sig, og den lille ø er bare et af mange gode udflugtsmål i området omkring Sønderballe Strand, der først er fremmest byder på ægte Sønderjysk idyl.

Selvom Sønderballe ligger i rolige og naturskønne omgivelser, så er her stadig masser af spændende attraktioner i området, både langs kysten og længere inde i landet. Sønderballe Strand ligger lige på halvdistancen mellem to af Sønderjyllands hyggeligste handelsbyer, Aabenraa og Haderslev, og her kan I både dykke ned i områdets begivenhedsrige og spændende historie og den charmerende lokale kultur og selvforståelse, der er særdeles fremtrædende på disse kanter.

Populære feriehuse i Sønderballe

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sønderballe

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Sønderballe Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Sønderballe Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Sønderjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Sønderballe Strand

1. Det charmerende sønderjyske særpræg 

2. Morten Korch-idyl i naturskønne omgivelser

3. Lille og hyggeligt sommerhusområde

3 populære attraktioner i nærheden af Sønderballe Strand

1. Ægte Ø-stemning på Aarø

2. HighPark Sønderjylland

3. StreetDome i Haderslev

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.