Feriehuse i Tofta

At leje et feriehus på Gotland er som at komme til et andet land. Gotland skiller sig på mange måder ud fra andre steder i Sverige hvor NOVASOL udlejer feriehuse. Den hyggelige atmosfære, de historiske seværdigheder og den fantastiske natur gør at man gerne vender tilbage dertil. På hele øen tilbyder NOVASOL et herligt udbud af feriehuse.

Feriehus på Gotland leje

Populære feriehuse i Tofta

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tofta

Loading...

Feriehuse med pool i Tofta

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tofta

Loading...

Ferie i sommerparadiset Tofta

Landsbyen Tofta på Gotland var tidligere et sogn. Der kan dateres helt tilbage til vikingetiden med forskellige fund fra både Sten-, Bronze- og Jernalder og dette har bla. ført til opførelsen af en vikingeby som kan besøges i selve Tofta by. Her finder man også en middelalderkirke og en af de bedste strande på Gotland; Tofta strand. For enden af stranden ligger der et militært affyringsområde og det danner rammen for det årlige Gotland Grand National – Enduro-løb.

Tofta Strand, som er Gotlands største og måske smukkeste strand, er meget populær at besøge om sommeren.

Strand på Gotland

Ferie på Gotland

Gotland er ikke bare Sveriges største ø, det er også landets største sommerparadis. Med milevis af strande og mange solskinstimer indtager Gotland en naturlig plads som Sveriges mest foretrukne sommerdestination. Her kan I finde alt fra folketomme små strande til store sandstrande med myldrende badeliv og børnevenligt lavvande. At leje et feriehus på Gotland er en herlig oplevelse for hele familien hvilket har gjort at mange besøger øen igen og igen hver sommer.

Når I lejer et feriehus på Gotland er der et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien. Hvis I ønsker en aktiv ferie er det nemt at komme rundt på øen på cykel, hvilket er en skøn måde at opleve naturen og landskabet på.

Med 800 km kyst har Gotland forståeligt nok mange herlige strande. Dette omfatter både sand- og stenstrande. Øen har også mange børnevenlige strande hvilket gør den yderst populær blandt børnefamilier.

Sudersand og Ekeviken på Fårö er begge børnevenlige strande med lavt vand. Et andet tip til feriehuse med adgang til badestrand er ved Kvarnåkershamn, som er en lille, men børnevenlig strand. Hvis I vil leje feriehuse på Gotland nær havet, så kan du søge på afstand til vand på hjemmesiden.

Kulturhistorien på øen

Der findes mange attraktioner, aktiviteter og seværdigheder på Gotland. Øen har meget at tilbyde for kulturhistorisk interesserede. Bymidten i Visby er, sammen med ringmuren, en del af UNESCO’s verdensarv. Muren blev bygget i 1200-talet og at opleve denne gamle del af Visby er som at tage en rejse tilbage i tiden. Hvis I ønsker at opleve dette anbefaler vi et feriehus der ligger i, eller i nærheden af Visby, roserne og ruinernes by.

Ferie på Gotland med hund

Selvfølgelig skal de firbenede venner også med på ferie. Dette ved både vi og vores husejere. Derfor er husdyr velkomne i de feriehuse og lejligheder hvor det er muligt. Hvis I vil leje feriehus på Gotland med hund, kan I søge på husdyr tilladt.

NOVASOL har mange feriehuse i Sverige for enhver smag. Hvis I ønsker at leje et feriehus eller lejlighed i Visby kan vi forsikre jer om at Viby er et besøg værd, hvad enten I ankommer med fly eller færge.