Feriehuse i Linköping

Hvis I ønsker at leje et sommerhus i Östergötland, er Linköping et godt valg. Linköping er en gammel by med et stort udbud af forskellige events, arrangementer samt mange historiske bygninger. Holder I ferie i Linköping er I tæt på flere søer med gode fiskerimuligheder for dem, der ønsker at leje en hytte her og kaste sig ud i lystfiskeriets mange glæder. Linköping ligger tæt på fantastiske naturområder, såsom naturreservatet Tinnerö, som foruden den smukke natur, også er kendt for sine gamle fortidslevn, som ruiner og grave.

Feriehus Linköping

Populære feriehuse i Linköping

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Linköping

Loading...

Hold ferie tæt på Linköpings attraktioner

Ved at leje et af vores feriehuse i Linköping, kommer I til at bo midt i smukke omgivelser, med kort afstand til gode attraktioner. I kan f.eks. tage på tur til Kolmårdens zoo, som er Nordens største zoo. I selve byen er der masser af aktiviteter for hele familien. Blandt andet finder I en af Europas længste vandrutschebaner i Linköpings svømmehal. Om sommeren er Tinnerbäcksbadet meget populær blandt både store og små. Hvis I er interesseret i fly, anbefales det at besøge Flygvapenmuseet  - Air Force Museum. Museets udstillinger tager jer med igennem flyvevåbnets historie i Sverige. Der er meget at se også for børn, så afsæt god tid til et besøg.

Er vejret til indendørsaktivitet, kan I besøge Linköping Sportscenter. Her finder I en af Sveriges højeste klatrevægge på 14 meter. I kan prøve BMX cykler, skateboard og hoppe på trampolin. En masse butikker med indkøbsmuligheder er placeret i centrum af Linköping. Lige nord for byen finder I også Tornby, som i skrivende stund, er Östergötlands største indkøbscenter. Guidede ture i og omkring Linköping er der mange af. Hvorfor ikke tage på en skøn bådtur eller på en guidet tur rundt i den smukke natur ved Linköping? Muligheder er mange for en spændende ferie i Sverige, når turen går mod Linköping.

Ferie i Linköping

Sommerhusudlejning i Sverige

Er I på udkig efter en feriebolig i Sverige, er I kommet til rettet sted. NOVASOL har arbejdet med udlejning af sommerhuse og hytter i Sverige i mange årtier, og er stolte af vores store og meget varierede udvalg af ferieboliger i hele landet. Hvis I ønsker at leje et sommerhus i Östergötland og i den forbindelse besøge Linköping, så kan vi tilbyde jer flere muligheder for leje af feriehuse tæt på byen.