Feriehuse i Mönsterås

Mönsterås er oplagt, hvis I er på jagt efter et feriehus i Sverige. I hvert fald hvis I går efter fredelige naturskønne omgivelser. Hos NOVASOL finder I billig sommerhusudlejning i Mönsterås, da det ikke bør koste en formue at leje en skøn feriebolig. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Småland hele året rundt til favorable priser.

Ferieboliger i Sverige

Populære feriehuse i Mönsterås

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mönsterås

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mönsterås

Loading...

Sommerhusudlejning i Mönsterås

Krystalklare søer, dybe uendelige skove, skærgårde med forrevne klipper, brusende elve og et fantastisk dyreliv. Mönsterås på østkysten i Sverige har alt det, der hører til en afslappende sommerferie i pagt med naturen.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning i Sydsverige hjælper vi gerne med at give jer passende tag over hovedet under jeres ferie i Mönsterås. Vi har mange forskellige sommerhuse til leje i området - og sikkert også ét, der passer til jer og jeres ønsker. Uanset om det skal være veludstyret luksus eller et mere enkelt indrettet hus.

Når man besøger Mönsterås i Kalmars len i det østlige Småland, er naturen i centrum. Byens skærgård er en oplevelse ligesom skovene med de afmærkede naturstier, der indbyder til vandre- eller cykelture for hele familien. Der er også alle muligheder for at kaste snøren ud efter aftensmaden i de mange søer, hvor der desuden kan bades. Derudover er aktiviteter som kanosejlads på søerne, rafting på de brusende elve og elgsafari oplagte.

I kan også bruge den idylliske by som udgangspunkt for udflugter rundt i resten af Småland. Indenfor en times kørselsafstand ligger store seværdigheder og dejlige steder som forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden, 'Glasriget' og ferieøen Öland.

Ferie i Småland