Feriehuse i Tranås

Tranås i det sydlige Sverige er et fantastisk sommerparadis. Hos NOVASOL tilbyder vi billig og attraktiv sommerhusudlejning i Småland. Sommerhusudlejning i Tranås er populært hos NOVASOL. Vi har det største udvalg af sommerhuse, og du finder let et der passer til dig og din familie.

Feriehuse i Småland

Populære feriehuse i Tranås

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tranås

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tranås

Loading...

Sommerhusudlejning i Tranås

Tranås ved søen Sommen ligger i grænselandet mellem Småland og Østergøtland, der også kaldes Sommenbygd på grund af den centralt placerede sø med fascinerende skærgårdsmiljø og øer i hundredevis. Her er scenen sat til en afslappende familieferie for store og små.

Hos NOVASOL er vi behjælpelige med sommerhusudlejning i naturskønne Tranås. Vi har sommerhuse i Sydsverige i mange forskellige standarder og prisniveauer at vælge imellem. Vi har også ét, der passer til præcis jer og jeres måde at holde ferie på.

Hyggelige Tranås lokker med intet mindre end Sveriges længste indkøbsgade, som er nerven i byen. Her findes et utal af spændende butikker, caféer, gallerier og museer. Får I lyst til en dukkert, byder byen på flere muligheder. Populærest er Hättebadet med minigolf, båd- og cykeludlejning, butikker og restauranter.

Der er masser af seværdigheder og attraktioner i området, der ville være synd at gå glip af på jeres ferie i Sverige. På vejen til byen Gränna finder I fx. Brahälla slotsruin. Prøv også den 59 km lange afmærkede vandrerute mellem de to byer med shelters til overnatning undervejs. Har I børn med til Småland, er forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby et must.

Ferie i Sverige