Feriehuse i Jönköping

Der er mange steder at vælge imellem, når man vil leje en feriebolig i Sverige. Holder du af unikke naturoplevelser og kulturelle perler, så er Jönköping nok et meget godt forslag til en fantastisk feriedestination for dig og din familie. Med et feriehus fra NOVASOL vil I få det ideelle udgangspunkt for at opleve alt hvad Jönköping har at byde på.

Ferie i Sverige

Populære feriehuse i Jönköping

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jönköping

Loading...

Romantisk feriehuse i Jönköping

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jönköping

Loading...

Aktiviteter nær din feriebolig

Selve byen Jönköping er en oplagt feriedestination, hvis man leder efter en by med masser af friluftsliv. En god måde at opleve Jönköping på, er ved at tage på en cykeltur rundt i byen. På trods af, at Jönköping ligger midt inde i landet, er der stadig rigelig med mulighed for at bade. Sveriges næststørste sø, Vättern, ligger ved Jönköping, og vandet er simpelthen perfekt til en dukkert, og der er endda sand på bredden, så man glemmer fuldstændig at man faktisk ikke er ved havet.

Jönköping stadspark er over 100 år gammel, og her er det stadigt populært for unge såvel som gamle at nyde parkens faciliteter og aktiviteter. I parken finder man også en række historiske bygninger, hvilket betyder at stadsparken faktisk også fungerer som et friluftsmuseum.

I Jönköping län finder nationalparken Store Mosse, der er Sydsveriges største marsk område. Store Mosse er et pragteksemplar på uberørt svensk natur, og et besøg til denne nationalpark er lig med en fantastisk naturoplevelse.

Alt efter, hvor du lejer din feriebolig i Småland, vil der være forskellige aktiviteter, der går én i møde. Vælger du for eksempel at leje sommerhuset i den sydlige del af Jönköping län, er det oplagt at slå et smut forbi Apladalen i Värnamo, der er en naturpark, samt friluftsmuseum. Her kan man opleve bygninger fra det 18. og 19. århundrede, samt hyggelige caféer, butikker og legepladser – derudover bor der også dyr i parken, som får, geder og kaniner!

Ferie i Småland

Attraktioner i Jönköping

Jönköping er en fantastisk destination, hvis man holder af kulturelle oplevelser og attraktioner. Man kan blandt andet besøge det spøjse tændstikmuseum, der fortæller historien om tændstikindustrien fra dens storhedstid til i dag – det er faktisk på grund af tændstikindustrien, at Jönköping voksede og byen var en gang kendt i hele verden for sin tændstikproduktion. Selvfølgelig kan det også anbefales at besøge Jönköpings Läns museum, der har udstillinger om egnens kulturhistorie, malerkunsten og eventyrillustratoren John Bauer.

Hver lørdag bliver der afholdt et marked med lokalproducerede råvarer på Västra torvet – nogle gange kan man også finde boder med tøj, ting til hjemmet og bøger. Et besøg til sådanne marked, er en god måde at lære ens feriedestination lidt bedre at kende.

På ens ferie til Jönköping bør man gør sig selv den tjeneste at lægge et besøg forbi trækirken, Habo kirke. Når man træder ind i denne pittoreske kirke vil man selvfølgelig lægge mærke til det smukke alter og døbefonden fra 1200-tallet, men først og fremmet vil man blive bjergtaget af alle malerierne, der strækker sig fra gulv til loft, og som alle afbilder klassiske scener fra Biblen. Det er i sandhed en unik kirke!

Som du kan se, så er Jönköping en destination med rigtig meget at byde på! Hos NOVASOL har vi beskæftiget os med sommerhusudlejning i over 40 år, så du kan trygt leje et feriehus i Sverige gennem os – vi har et stort udvalg, så det bliver helt sikkert intet problem at finde en feriebolig, der passer til netop dig og din familie.