Feriehuse i Vimmerby

Vimmerby er en velkendt feriedestination hos os danskere, der ligger i det østlige småland i Sydsverige. Det siges at være en af de ældste byer i Sverige med rødder i 1300-tallet, og her venter derfor en spændende historie og rig kultur. Det er yderligere indgangen til Astrid Lindgrens Verden, hvilket gør byen til en oplagt feriedestination for familier og eventyrlige sjæle. Lej et af vores feriehuse i Vimmerby og oplev en særdeles unik ferie i Sydsverige.

Feriehus i Småland

Populære feriehuse i Vimmerby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vimmerby

Loading...

Feriehuse med sauna i Vimmerby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vimmerby

Loading...

Oplevelser og seværdigheder nær jeres sommerhus i Vimmerby

Først og fremmest kan I fra jeres sommerhus i Vimmerby opleve alt hvad Astrid Lindgrens Verden har at byde på. I kan udforske de velkendte miljøer fra Astrid Lindgrens bøger såsom Bulderby, Mattisborgen og Katthult . Her venter alle karaktererne fra eventyrene, så børnene kan lege med Emil fra Lönneberg, Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter og Kling og Klang. Der er yderligere teaterforestillinger af mange af de kendte scener fra bøgerne, så børnene virkelig kan leve sig ind i dette vidunderlige univers. Besøg også Astrid Lindgrens barndomshjem i Vimmerby, der i dag er blevet til et museum.

Hvis I ønsker lidt større by oplevelser på jeres ferie i Småland, kan I selvfølgelig også bevæge jer mod Kalmar. Byen stammer helt tilbage fra 1100-taller og byder på en række spændende seværdigheder, mange af dem fra 1600-tallet. Her kan I nyde en afslappende eftermiddag fyldt med shopping og kultur, efterfulgt af et dejligt måltid på en af byens gode restauranter og caféer. Uanset hvilken slags ferie I ønsker jer, kan I altså finde feriehuse i Vimmerby, der giver adgang til det et væld af oplevelser.

Feriehuse i Kalmar

Aktiv ferie i Vimmerby

Med et sommerhus i Vimmerby kan I yderligere nemt udforske noget af det bedste af Sydsveriges vidunderlige og vilde naturliv. Smid vandreskoene på og tag på en vandretur gennem det alsidige terræn eller lej en kano og sejl en tur på områdets mange søer og åer. Kombiner dette med en fisketur, hvor I måske kan fange jeres egen aftensmad i feriehuset. Allemandsretten sikrer jer fri adgang til naturen i form af en række pligter og rettigheder, så I også kan bevæge jer ud på de mere ukendte ruter. Dette gælder uanset hvor vælger at leje en hytte i Sverige!

Feriehuse i Vimmerby

Hvis I er på jagt efter et feriehus i Vimmerby, kan I trygt vælge mellem vores store udvalg af feriehuse. Vi udlejer feriehuse i alle prisklasser, der spænder fra enkle feriehuse til luksus feriehuse med alle tænkelige faciliteter. Hvis I ønsker luksus på ferien i Vimmerby, kan I f.eks. leje et feriehus med udendørs pool og sauna eller spa. Lejer I et mere enkelt feriehus med de essentielle faciliteter, kan I virkelig fokusere på roen og hyggen i feriehuset. Uanset hvilken type feriehus I er efter, kan I garanteret finde et hos NOVASOL, der passer til jeres krav og behov.