Feriehuse i Kristdala

Tag en pause fra hverdagen midt i naturen i Kristdala. NOVASOL står for billige ferieboliger i Sydsverige i det naturskønne ferieparadis Kristdala. Det er hurtigt og nemt at finde en dejlig feriebolig i Kristdala i Kalmars len gennem NOVASOL sommerhusudlejning i Sverige . Det tager kun et øjeblik at søge og booke online.

Ferie i Sverige

Populære feriehuse i Kristdala

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kristdala

Loading...

Sommerhusudlejning i Kristdala

Er I på udkig efter et hyggeligt sted i fredelige og rolige omgivelser til en afslappet familieferie, så er svenske Kristdala noget nær det perfekte sted.

Hør mere om sommerhusudlejning i Småland hos NOVASOL. Vi giver jer tag over hovedet i jeres ferie. Uanset om I foretrækker veludstyrede luksushuse eller mere enkelt indrettede ferieboliger, så tør vi godt at love, at vi har et passende hus til jer.

Kristdala i Kalmars len er et af de hyggelige smålandske bysamfund midt i den imponerende svenske natur. Den maleriske by ligger ved søen Hummeln og omgivet af store skovområder, marker og idylliske bondegårde. Her venter fantastiske naturoplevelser for hele familien, bla. i Humlenäs Naturreservat ca. 8 km sydøst for byen.

Fiskeri og jagt er oplagte foreteelser i området, hvor der også findes dejlige badesøer. Skulle vejret svigte jer en dag, kan I besøge det store vandland i den nærtliggende by Oskarshamn. Kun 40 km borte ligger en anden stor attraktion, nemlig forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden.

Ferie i Småland