Feriehuse i Fröseke

Fröseke i Sverige er for både store og små. Hele familien vil nyde ferien i det smålandske naturparadis. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i Småland. Sommerhusudlejning i Fröseke i Småland foregår hele året rundt. Book online, og overrask familien med en ferie i en dejlig feriebolig i Sydsverige.

Ferie i Småland

Populære feriehuse i Fröseke

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fröseke

Loading...

Sommerhusudlejning i Fröseke

Fiskeri, unik glaskunst, sejlads, spændende attraktioner og underskøn natur så langt øjet rækker. Fröseke i Småland byder sig til som et attraktivt rejsemål for hele familien.

Hos NOVASOL tilbyder vi sommerhusudlejning i Fröseke til priser, der ikke tømmer bankkontoen. Vi har ferieboliger i alle størrelser og indretninger - så uanset om I foretrækker veludstyret luksus eller mere beskeden enkelhed, kan vi finde et passende hus til jer på jeres ferie i Sverige.

Fröseke ligger i Småland i Uppvidinge Kommunes sydøstlige hjørne - og midt i Glasriget, centrum for alt glasproduktion i Sverige. Her ligger mange forskellige glasbrug, hvor I til fordelagtige priser kan købe verdensberømt svensk glaskunst - og selv få lov at puste glas.

Den lille charmerende by har masser af natur at byde på. Der er gode muligheder for en fin fangst i Uvasøen, der bugner af fisk. Prøv også en svalende dukkert fra et af badepladserne eller ved de uforstyrrede træbevoksede granitklipper langs Østersøkysten. Både sommer og vinter er der meget at opleve i Isaberg-området, og ferieøen Öland knap en time borte er også et oplagt udflugtsmål.

Ferie i Sverige