Feriehuse i det centrale Portugal

Kodeordene for denne fantastiske del af Portugal er autentisitet og uberørt. Området er virkelig det grønne hjerte af Portugal, med store variationer i landskabet og en utrolig natur. Fra det majestætiske Serra da Estrela, med det højeste punkt i Portugals fastland, til de fantastiske strande på Costa de Prata (sølvkysten), tilbyder regionen noget for alle og til enhver ferietype.

Lej et feriehus her, og I kan vandre eller cykle gennem de frodige skove, langs de krystalklare floder, gennem smukke dale og autentiske landsbyer, hvor I stadig kan mærke og se indflydelsen fra den romerske tid. I kan også nyde den herlige og imponerende kystlinjen på Costa da Prata, med sine mange livlige kystbyer, sandstrande og utrolige bølger, som danner et mekka for surfere. Det centrale Portugal tilbyder alt.

Ferie i det centrale Portugal

En middelalderlig oplevelse

I finder ikke mindre end 16 verdensarvsteder i Portugal, et imponerende antal for et land af denne størrelse. Central Portugal er kendt for sine mange slotte og skatte, som stammer fra middelalderen, fra det 11. til det 13. århundre. Der findes en rute som tager jer rundt til 20 af de mest spændende seværdigheder, noget som I absolut bør se nærmere på, når I lejer en feriebolig i denne region og er bare en smule interesseret i historie.

Hovedstaden Lissabon ligger helt sydligt i regionen, sammen med den kendte byen Sintra, som også står på verdensarvlisten takket være sin skønhed og historiske betydning.

Ferie i Portugal

Spetakulære feriedage i naturen

Central Portugal viser en utrolig varieret og dramatisk natur, perfekt til jer som gerne vil holde ferie i en feriebolig midt i smukke naturomgivelser. Bjergområderne er en skøn blanding af søer, skove og dale. Blandt portugiserne er det et populært område for udflugter. Mange af vandløbene og floderne i området bruges til badning og forskellige former for vandsport, så det er lige her mange lokale tilbringer deres fridage. Tag på en vandretur op af de smukke skråninger, eller svøm en tur og kom helt tæt på et af de smukkeste lande i Europa. Lej jeres helt egen feriebolig i Portugal, så har I alle muligheder for at opleve lige præcis det I gerne vil.

Ferie i Portugal

Feriehus eller ferielejlighed i Portugal

NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger i solskinslandet. Med en ferielejlighed eller et feriehus i Algarve, kan I nyde den korte afstand til berømte strander som f.eks. Praia de Rocha, som er vært for en af de mest prestigefyldte sandfodbold-turneringer og som har en herlig udsigt over det smukke kystlandskab, som viser vejen til det mystiske Atlanterhavet.

Lejer I en af vores ferieboliger i Portugal, vil I opleve den autentiske portugisiske mad og kultur, samt have mulighedenfor at udforske den anden del af landet, som huser utallige pittoreske landsbyer og et gæstfrit folk. Opdag de lokale, rustikke markeder og det flotte landskab før I trækker jer tilbage til feriehuset, for måske at tage et dyk i poolen og nyde et dejligt hjemmelavet måltid.

Det er en vigtig del af den portugisiske kultur at spise ude, og portugiserne gør dette regelmæssigt. Jeres feriebolig er det perfekte udgangspunkt for at udforske landets delikatesser, både ved at benytte lokale ingredienser i hjemmelavede måltider eller ved spise ude på de mange lokale restauranter, side om side med lokalbefolkningen.

Hvis I ønsker at leje en NOVASOL feriebolig i Europa, og drømmer om et feriemål med sol, smukke omgivelser, lækker mad, spændende historie og meget mere, anbefaler vi jer at booke et feriehus eller en ferielejlighed i Portugal og opleve alt det solrige land har at tilbyde.