Feriehuse i Falkenberg

Falkenberg er en charmerende, gammel by, med masser at byde på – her finder du lange strande, historiske bygninger og gode shoppemuligheder. Ved at leje et af NOVASOLs sommerhuse i Halland, får du en fantastisk ferie i Falkenberg fyldt med oplevelser, attraktioner og udflugter. Byen og resten af regionen byder på noget for alle, store som små, sommer og vinter – hele året rundt!

Feriehuse i Falkenberg

Populære feriehuse i Falkenberg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Falkenberg

Loading...

Feriehuse med pool i Falkenberg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Falkenberg

Loading...

Aktiviteter nær dit sommerhus i Falkenberg

Sommeren er en god tid at leje et sommerhus i Sverige. I Falkenberg kan du svømme og nyde solen på den mere end 17 kilometer lange kyststrækning, hvor over 13 kilometer er sandstrand! Mange af strandene administreres af kommunen og byder på faciliteter som toiletter og parkering, hvor andre strande tilbyder fantastiske naturomgivelser og badeoplevelser. Hvis du vil opleve mere end stranden, er et feriehus et godt udgangspunkt for at tage på eventyr i naturen. Du kan udforske det smukke landskab, der omgiver byen på vandre- eller cykelture, eller hvorfor ikke padle? I det centrale Falkenberg finder du fritidsområdet Vallarna, der har en legeplads, fitnesscenter og endda en minizoo.

Byen byder også på en af Sveriges bedste steder at fiske efter vilde laks, nemlig floden Ätran, midt i byen. Flere af NOVASOLs sommerhuse i Falkenberg og omegn tilbyder også mulighed for fiskeri i søer og hav, samt både og fiskerensningsplads. Husk altid at kontrollere, hvilke regler der gælder for de respektive fiskevande i den periode, du har valg at leje et feriehus i Halland.

Badeferie i Sverige

Ferie i Halland om vinteren

Selv om vinteren er området et besøg værd. Mange udendørsområder bliver omdannet til skiløjper, og den gamle by er utrolig smuk om vinteren. Du kan altid tage på en dagstur og besøge stormagasinet i Ullared og shoppe for alle slags varer, hvis du ønsker det. Derudover er det meget hyggeligt at sidde foran pejsen i en af vores ferieboliger i Falkenberg og nyde varmen, mens sneen daler udenfor.

Vinterferie i Sverige

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Hvis du leder efter feriehuse i Falkenberg, er du kommet til rette sted! NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger i Halland og i resten af landet. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og vores erfaring betyder, at du trygt kan leje et sommerhus i Sverige gennem os. Vi har mange sommerhuse i Falkenberg og omegn, og kan tilbyde alt fra små hytter til moderne sommerhuse. Velkommen til sommerhusudlejning hos NOVASOL!