Feriehuse i Halmstad

Med en fantastisk beliggenhed ved havet er Halmstad et skønt feriested. Nyd en ferie i Sverige fra komforten af jeres eget feriehus i eller nær Halmstad. Fra feriehuset kan I tage ud og opleve områdets forskellige seværdigheder, både dem i selve byen og dem i den omkringliggende, smukke natur. Halmstad er en gammel by med en spændende historie. Sørg for at besøge de forskellige museer, der byder på noget for enhver smag.

Sommerhus ved Halmstad

Populære feriehuse i Halmstad

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Halmstad

Loading...

Feriehuse med pool i Halmstad

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Halmstad

Loading...

Attraktioner og gode familie seværdigheder i Halmstad

I flotte omgivelser på Galgberget, centralt i byen, ligger  Friluftsmuseet Hallandsgården. Stedet blev grundlagt i 1925. Det er en rigtig fin familievenlig attraktion, hvor I kan opleve livet i Sverige i gamle dage. Her er opført flere forskellige bygninger, f.eks. Eldsberga skolehus, Hörsåsstugan og flere stalde. Museet er hyggeligt og giver god mulighed for, at snakke om stort og småt med børnene. Stedet er også perfekt til en god frokost i det grønne, så husk endelig en god madpakke. 

Holder I ferie med børn i Halmstad, så er en tur til Halmstad Eventyrsland helt oplagt. I forlystelsesparken er der forlystelser til flere timer med sjov og gode grin. Parken er inddelt i 10 forskellige temaområder. I kan f.eks. se store dinosauer, i naturlig størrelse, og lave jeres egne arkæologiske udgravninger af et dinosaurskelet. I Minilandet kan I se hele Sverige i miniformat. I kan lege indianer og lede efter gemte skatte. Der er også et fint badeland, og mange forskellige karruseller. 

I selve Halmstad kan I besøge Halmstad Slot. Slottet er bygget af den danske Kong Kristian. Slottet stod færdig omkring 1615 og blev bygget som et slags sommerhus for Kongen, hvor der kunne slappes af. Slottet har siden 1645, hvor Halland igen blev svensk, været renoveret flere gange og står i dag meget flot og velholdt. Slottet er åben for besøgende, som også kan nyde den fine slotshave. 

Sverige er også kendt for sin lange og flotte kyststrækning, hvor der kan bade, fiskes, sejles og hygges i fulde drag. Nær Halmstad finder I en super dejlig strand - Tylösand Strand. Her er fint sand og dejligt badevand, som indrames af de hyggelige klitter. Stranden er meget flot og er tidligere blev udnævnt som en af verdens 100 bedste strande. I kan altså også få masser af dejlige timer på stranden, når I lejer en hytte eller et feriehus  i Sverige,  tæt på Halmstad.

Strand ved Halmstad

Transport til Halmstad

Fra Danmark er det nemt at komme til feriehuset i Halmstad. I kan vælge at tage færgen fra Grenå til Varberg og derfra kører ned til Halmstad. Turen i bil tager ca. 1 time. I kan også kører via Øresundsbroen. Fra København er der ca. 2 timers kørsel til Halmstad. Halmstad er en god feriedestination for jer, som gerne vil have kort transporttid og som gerne vil holde ferie i Halland.