Ferieboliger i Torup midt i naturen

Når I vælger en feriebolig i Torup, bor I midt i naturens fred og ro. Torup ligger i Hylte kommune i Halland og er indbegrebet af svensk idyl. Omgivet af dybe skove og spejlblanke søer, er Torup en perle for naturelskere og jer, der bare ønsker at slappe helt af uden stress og jag. 

Torup ligger midt imellem Sjögårdsjöen og den lidt mindre Prästasjön. Når I lader et feriehus i Torup danne rammen om jeres ferie i Halland, kan I vandre eller cykle i den vidunderlige natur. Slappe af ved søernes badesteder og nyde solen, eller finde fiskestangen frem og se om I kan få aftensmaden på krogen. I kan også glide stille over det spejlblanke vand i kano, samt udforske flora og fauna undervejs. I den hyggelige lille by, finder I butikker der dækker alle daglige behov samt et par restauranter og et konditori. Vil I shoppe lidt mere, kan I besøge Halmstad eller Gekås Ullared shopping center, som ligger en kort køretur fra Torup.

Sø ved feriehus i Torup

Populære feriehuse i Torup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Torup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Torup

Loading...

Vil I gerne have en aktiv ferie i Torup?

Snør vandrestøvlerne og pak rygsækken. I kan vælge mellem en del forskellige vandreruter, der alle har den enestående natur til fælles. Når vandreturen går forbi Ramnåsbergs Tårn, vil I blive bjergtaget af den fantastiske udsigt over Nissan-dalen. I må heller ikke gå glip af den skønne rute i Mårås naturreservat, hvor I kan opleve en række sjældne dyr og planter, der trives i den gamle, uspolerede bøgeskov. Der findes parkering ved starten af ruten og et skønt, lille badested ved den tilstødende Jansbergsjöen.

Når I vælger at holde jere ferie i Sverige, med udgangspunkt fra et feriehus i Torup, bor I midt i et stort net af spændende cykelruter. Nyd duften fra skov og eng samt lyden af fuglekvidder, mens I udforsker den rene natur, i jeres helt eget tempo. I Hylte kommune gør man meget ud af at forkæle cykleturister, så der findes mulighed for at leje og få serviceret alle former for cykler. Husk at pakke et håndklæde i rygsækken, så I kan tage en forfriskende dukkert i en af de mange søer, I kommer forbi.

Er I golfspillere? Så er den smukke Rydô Golfklub, som er smukt beliggende og lettere kuperet, lige noget for jer. Hvis I vil udforske naturen fra søsiden, kan I leje kano og kajak flere steder i området. Endelig findes der flere fiskepladser, hvor I kan tilbringe skønne stunder, i ro og fred, med fiskestangen i hånden.

Feriehus til vinterferie i Torup

Hvad kan I opleve nær jeres feriehus i Torup og i Halland?

Når man opholder sig i en feriebolig i Halland, og gerne vil mærke historiens vingesus, er Bonadsmuseet det perfekte valg. Her fortælles områdets historie på en medrivende måde, og der arrangeres masser af aktiviteter, så I selv kan prøve kræfter med f.eks. træskæring.

Tag også på en ægte vildmarkssafari i terrængående køretøjer og oplev naturen og dyrelivet helt tæt på. Turen går af skovveje og grusstier ind i de dybe skove, forbi spejlblanke søer og romantiske gårdbrug. Når I kører mod Falkenberg fra Torup, kommer I forbi det 11 meter høje vandfald Bosgårdsfallet. Engang var her masser af liv med mølle, garveri og savværk. I dag er der kun gården tilbage, og så selvfølgelig den enestående natur og det betagende vandfald.  

Når I lejer et feriehus i Sverige, er der aldrig langt til det nærmeste værksted for kunsthåndværk. Få steder finder I dog så mange butikker og værksteder som i Hyltedalen. Området har en rig kultur og masser af gamle traditioner til fremstilling af udskæringer i træ, keramik, tekstilkunst og maleri efter gamle teknikker. Kig indenfor i de arbejdende udstillinger – I er altid velkomne.

Lej en hytte i Torup til vinterferien

Det er ikke kun om sommeren Torup lokker med sin skønne natur. Når sneen falder og alt glitrer i frosten, er naturen mindst lige så betagende, som om sommeren. Foruden masser af langrendspor, findes der et lille alpincenter, som egner sig perfekt til nybegyndere og mindre børn. Man kan selvfølgelig leje skiudstyr på stedet. I kan også få masser af sjove stunder på nogle af kælkebanerne. Efter en dag med røde kinder af den friske luft, er det skønt at komme hjem til sin private hytte og tænde op i brændeovnen.  Hvis I besøger området ved juletid, kan I gå på opdagelse på nogle af de lokale julemarkeder og få indblik i Hallands juletraditioner.

I skal vælge en feriebolig i Torup, hvis I vil langt væk fra masseturismen og sætter pris på naturen og autentiske oplevelser i en afslappet atmosfære. Netop disse elementer, som er med til at gøre det så populært at leje et feriehus i Sverige.