Feriehuse i Hylte

Velkommen til sommerhusudlejning i Hylte-kommune i det østlige Halland. En ferie her, bliver en ferie fyldt med oplevelser for hele familien. Nyd nogle dejlige feriedage i fantastisk omgivelser – her er man aldrig langt fra den grønne natur og de blå søer. Et sommerhus i Hylte er også en god base for udflugter i Halland og Småland.

Du er mere end velkommen til at benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige, til at finde et sommerhus i Hylte. Vi har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og er i dag glade for at kunne tilbyde et stort og alsidigt udvalg af ferieboliger. Alle vores sommerhuse i Halland, kan ses her på vores hjemmeside – såfremt de stadig er ledige. Her kan du også bestille din feriebolig nemt og hurtigt online. Selvfølgelig er du også velkommen til at kontakte os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til booking.

Feriehuse i Hylte

Populære feriehuse i Hylte

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hylte

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hylte

Loading...

Oplev Hylte med et sommerhus fra NOVASOL

Hylte er beliggende i Hallands Amt og tilhører både Halland og Smålands landskab. Hylte er Hallands eneste indre kommune. Hyltebruk er den største by, men der er også en række mindre byer, der er værd at besøge.

Den næststørste by, Torup ligger smukt mellem Sjögårdssjön og den mindre Prästasjön. Her kan du tage en tur op til Ramnåsbergs udkigstårn og nyde udsigten. Hvis du lejer et sommerhus i Unnaryd, bor du også i nærheden af Bolmen sø, hvor mange mindre søer omgiver stedet. Her kan du også udforske museet Unnaryds Hembygdsparks kulturarv. I Landeryd kan du besøge jernbanemuseet og se den smukke kirke. Er du i Rydöbruk, er du i et af amtets ældste landbrugssamfund, der også ligger på grænsen mellem Halland og Småland. I den mindste by, Kinnared, kan du blandt andet opleve Kinnared kirke, der har flere dele fra det 13. århundrede.

Oplevelser i Sverige

Udflugter på din ferie i Halland

Hver by og sted i kommunen har noget unikt at tilbyde sine besøgende. En fordel ved at leje et sommerhus i Halland til ferien er, at det åbner op for en bred vifte af destinationer, hvor det ikke altid er muligt at bygge hoteller.

I Hylte finde du også flere mindre søer – her finder du blandt andet Jällunde, Stora Färgen, Fjällen og Jakobs sjö. Mod øst finder du også den store sø Bolmen.

Du finder også sommerhuse i Hylte, hvor også din hund er mere end velkommen. Under søgningen, skal du bare tilpasse antallet af kæledyr, og voila! Alle vores kæledyrsvenlige sommerhuse kommer frem. Du kan tage op til to hunde med, uden at der vil være ekstra omkostninger.

Ferie i Halland

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Siden 1968 har NOVASOL tilbudt sommerhusudlejning til feriegæster og er stolte af at kunne udbyde et stort og varieret udvalg af feriehuse i hele Sverige. Med et feriehus sætter du selv betingelserne for, hvad du vil opleve – alt imens du bor i hyggelige og private rammer. Drømmer du om en aktiv ferie med mange udflugter, eller en afslappende ferie tilbragt hjemme i sommerhuset. Find dit næste sommerhus i Halland hos NOVASOL og glæd dig til en fantastisk ferie i Hylte!