Feriehuse i Knäred

Velkommen til sommerhusudlejning i Halland til din næste ferie i Knäred. Her kan du få fantastiske naturoplevelser af forskellige slags, mens du nyder både aktiviteter og historiske seværdigheder.

Du er mere end velkommen til at benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige til at finde et sommerhus i Knäred. Alle ledige ferieboliger er tilgængelige her på vores hjemmeside. Du kan trygt booke et feriehus gennem os med visheden om, at vores egne medarbejdere har besøgt alle ferieboliger først og at vores sikkerhedspakke altid er inkluderet i din reservation. Du kan nemt finde dit drømmeferiehus ved at bruge vores filtreringsfunktion – velkommen!

Feriehuse i Knäred

Populære feriehuse i Knäred

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Knäred

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Knäred

Loading...

Udflugtsmål og attraktioner nær dit sommerhus i Knäred

Knäred ligger i den sydøstlige del af Halland i Laholm kommune. Byens omgivelser tilbyder flere historiske seværdigheder af forskellig karakter. Da enden på Kalmarkrigen sluttede med Freden i Knäred, kan man her se mindestenen ved Sjöared. Besøg også kirkeruinen fra det 13. århundrede. Knäred har en købmand, butikker med lokalt håndværk og et mindre udvalg af restauranter og caféer. Hvis du er heldig nok til at være på ferie i Knäred samtidig med Knäredsdagen, kan du opleve en rigtig flot folkefest med masser af arrangementer og aktiviteter.

Knäreds beliggenhed giver dig mulighed for at tage på udflugter til både Småland og Skåne under din ferie i Halland. For eksempel har du mulighed for at smutte til Markaryd, der kun ligger cirka 20 km væk, mens smukke Skånes-Fagerhult ligger omkring 25 km. Den nærmeste by er Laholm, der ligger 21 km fra Knäred. Hvis du vil ud til havet, er det ikke mere end 25 kilometer væk – med andre ord, har du gode muligheder for tilbringe nogle afslappende feriedage ved havet, selvom dit sommerhus i Halland ligger i grønne omgivelser.

Ferie i Sverige

Oplevelser i Hallands natur

Naturentusiaster vil sætte pris på Knäreds smukke omgivelser. Her finder du en række aktiviteter og seværdigheder i naturen – alt fra smukke udsigter til vilde naturreservater. Lige nord for byen finder du Flammafallet; et trappeformet vandfald i Krokån. Et andet vandfald kan findes i Kvarnen i form af Kvarnfallet. Naturområdet ved Hjörnered sø er også værdsat af de naturinteresserede gæster. Besøg Spirhall i Hjörnered, det højeste punkt i området, hvor du kan nyde en smuk udsigt over området. Derudover har du aldrig langt til vand, når du bor i et af NOVASOLs feriehuse i Sverige i Knäred, da floden Lagan løber gennem byen.

Andre steder, der bør være på din liste over besøgsmål er de vidunderlige naturreservater i området. For at nævne et par stykker, så findes Väral, Mästocka, Ljunghed og Blåalt. Dem, der ønsker at tage på vandreture har flere muligheder at vælge imellem. Hallandsleden ligger for eksempel ikke langt fra Knäred, og du finder også forskellige ruter omkring Hjörnered.

Der er gode muligheder for at fiske hele året rundt i de mange søer, floder eller i Sunnedammen i området. Køb et fiskekort i en af de lokale forretninger og prøv derefter lykken. Du kan også udforske området ved at leje en kano eller en cykel.

Oplev Sveriges natur

Sommerhusudlejning i Sverige hos NOVASOL

Hvis du drømmer om at leje et sommerhus i Halland til din næste ferie, er du velkommen til at benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning. Vi har arbejdet med ferieboliger siden 1968 og kan i dag tilbyde et bredt udvalg af kvalitetssikrede feriehuse over hele Europa. Kvalitetssikring betyder blandt andet, at vi besøger alle vores feriehuse i Sverige, før de bliver optaget i vores sortiment – på den måde sikrer vi, at alle oplysninger du ser på hjemmesiden er korrekte. Skulle en ændring blive foretaget, efter at vores lokale medarbejdere har besøgt huset, informerer husejeren os, hvorefter vi opdaterer oplysningerne.

Du kan bestille dit sommerhus i Knäred direkte her på vores hjemmeside, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til booking. Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål om vores sommerhusudlejning og hjælpe dig med at finde dit drømmeferiehus i Knäred.

Feriehuse i Halland