Feriehuse på Tjörn

Øen Tjörn giver dig de perfekte betingelser for at leje et sommerhus i Västergötland og få en dejlig ferie i Sverige. Tjörn bringer dig tæt på solen og havet, samt smukke solnedgange over øhavet. Hos NOVASOL kan du vælge mellem et pænt udvalg af kvalitetssikrede ferieboliger på Tjörn, som du kan booke direkte her på hjemmesiden. Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til booking, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Feriehuse i Sverige

Populære feriehuse i Tjörn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tjörn

Loading...

Feriehuse med pool i Tjörn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tjörn

Loading...

Oplev Sveriges vestkyst med et sommerhus på Tjörn

Tjörn, der ligger på vestkysten, er klassificeret som Sveriges syvende største ø, men hvis man kun regner med naturligt skabte øer, er det faktisk den sjette største. Øen hører til Bohuslän i Västergötland og ligger i Tjörn kommune, der også omfatter øerne Klädesholmen og Dyrön.

På øen findes der en række smukke steder at leje en feriebolig til din ferie. Her er blandt andet Skärhamn, Kyrkesund og Rönnäng, der alle er tæt på havet. Du kan nemt komme til Tjörn takket være en meget god broforbindelse.

Nærheden til Göteborg (ca. 50 km) betyder, at du også kan opleve denne storby, når du lejer et feriehus i Sverige. Andre udflugtsmål i nærheden af Tjörn er naboøen Orust og byen Stenungsund.

Tag på udflugter i Västergötland med et sommerhus på Tjörn

Aktiv ferie i Västergötland

Tjörn er prydet med en unik og enestående natur, der inviterer dig til både korte spadsereture og lange vandreeventyr. Flere af vores feriehuse på øen tilbyder dig din egen båd, så du selv kan vælge hvornår og hvor du vil hen på tur. Tag en dagstur med båd ud til klippefremspring og rev, sænk ankeret og tag en svømmetur i det friske hav, og derefter læg til i en af de mange lystbådehavne for at få en bid at spise.

Øen har længe været præget af havet og skibsfarten. Nogle af Europas største rederier ligger her, men også mindre fiskerbyer og lystbådehavne er at finde. Om sommeren er disse meget velbesøgte og tilbyder spændende udflugter. Benyt lejligheden til at besøge et af de store museer, der fortæller om historien, når du lejer et af NOVASOLs sommerhuse på Tjörn – der noget for alle aldre.

Et besøg til det Nordiske Akvarelmuseum, hvor kunstnere fra hele verden har udstillet deres kunst, er næsten et must, og er let tilgængeligt fra dit feriehus på Tjörn. Der er mange små, hyggelige caféer spredt over hele Tjörn og på de andre små øer, og i Göteborg kan du komme på en shoppingtur i verdensklasse. Oplev alt dette og mere til, når du lejer et af NOVASOLs feriehuse i Västergötland.

Aktiv ferie på Tjörn

Sommerhusudlejning i Sverige fra NOVASOL

Der er så meget at opleve på Tjörn, at det kniber med at få tid til det hele. Bare rolig – vi hjælper dig gerne med at leje endnu feriebolig på øen til næste år!

Hos NOVASOL har vi en lang erfaring med feriehusudlejning og hjælper dig gerne med at finde dit næste sommerhus i Sverige. Kontakt os endelig, hvis du overvejer at leje et feriehus, så kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige hus til dig. Vi har blandt kæledyrsvenlige ferieboliger, så du ikke behøver at efterlade din hund derhjemme, eller feriehuse med sauna eller en ekstra smuk udsigt.

Gennem årene har vi udvidet vores sortiment og kan nu tilbyde et stort udvalg af sommerhuse i Västergötland, men også i resten af Europa. Alle vores ferieboliger bliver besøgt af vores eget personale, før de bliver sat til leje, så du kan vide dig sikker på at kvaliteten er i top. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus på Tjörn!

Ferie i Sverige