Feriehuse i Alingsås

Alingsås er en smuk by i nærheden af Göteborg i regionen Västergötland. Her kan du slentre gennem byen og gå i små butikker, nyde den ekstraordinære natur og opleve forskellige aktiviteter. NOVASOL vil med glæde hjælpe dig med at finde et sommerhus i Västergötland, så du og din familie kan få en fantastisk ferie i Sverige. På trods af den smukke natur og de gode fiskerimuligheder er Alingsås ikke langt fra storbyen Göteborg. Her fra kan du tage på ture til skærgårdene eller udforske nattelivet på byens barer, når du lejer et feriehus i Sverige.

Feriehuse i Alingsås

Populære feriehuse i Alingsås

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Alingsås

Loading...

Feriehuse med pool i Alingsås

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Alingsås

Loading...

Fiskerieventyr med et feriehus i Alingsås

Fiskeridrømme går i opfyldelse med et af NOVASOLs sommerhuse i Alingsås ved søen Mjörn. Mjörn er på grund af dens størrelse og fiskebestand et interessant sted at fiske. Søen har et overfladeareal på omkring 5.500 hektar og er op til 48 m dyb – men på grund af sin meget svingende vandstand kan dybden undertiden variere med op til 2 m. Søen har et stabilt niveau af gedde, aborre og forskellige hvidfisk, men også ørreder kan fanges i søen. Der er mulighed for trollingfiskeri, fluefiskeri, spinnefiskeri og isfiskeri om vinteren.

En af de mange øer i Västergötland, hvoraf ca. 60 har deres eget navn, er også et godt udgangspunkt for rovdyrsfiskeri. Nogle af NOVASOLs feriehuse i Västergötland har allerede sin egen båd, men hvis dette ikke er tilfældet, findes der gode muligheder i Alingsås for at leje både i forskellige størrelser, med eller uden motor.

Fiskeri i Alingsås

Populære udflugtsmål og attraktioner nær Alingsås

Da Göteborg ikke ligger langt fra dit feriehus i Alingsås, er det oplagt at bruge en af dine feriedage på at besøge denne skønne storby. Havnebyen er spækket med historiske seværdigheder såsom slotsruinerne Gräfnäs og den omkringliggende park. Bag de tykke vægge på slottet kan du stadig mærke historiens vingesus.

I Alingsås kan man besøge bamse- og dukkemuseet, hvor man kan beundre alle slags dukker og bamser. Nolhaga Slot og den tilhørende smukke park er blandt de mange historiske seværdigheder, som man kan besøge i området. Med et sommerhus i Sverige får du mange forskellige muligheder for ture rundt i landet sammen med hele familien. Lej en kano og udforsk området fra vandet, gå gennem de grønne skove eller lej en cykel og tag på lange cykelture i det fri. Pak en kurv og hold en picnic i solen eller få en dukkert i en af de mange søer. I Alingsås er der mange eventyr, der venter på dig!

Udflugter på din ferie i Västergötland

NOVASOL sommerhusudlejning i Sverige

NOVASOL har mange års erfaring med at udleje sommerhuse i Sverige. Vi besøger alle potentielle sommerhuse, før vi optager dem i vores sortiment, så vi kan tilbyde dig et højt niveau af sikkerhed og service, der altid bør være en del af din ferie. NOVASOL har udlejet sommerhuse siden 1968 og betragtes i dag som verdens førende inden for sommerhusudlejning i hele Europa. Her på hjemmesiden kan du se hvad husene koster i den ønskede rejseperiode, og hvornår de eventuelt allerede er booket. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med bookingen. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til den skønne by Alingsås og til dit feriehus i Västergötland!

Feriehuse i Sverige