Hytter i Färgelanda

I skal vælge at leje en hytte eller et sommerhus i Fargelanda, hvis I ønsker at nyde stilheden og den smukke natur, som har så meget at byde på. Glæd jer til en ferie i Sverige, som vil give mange gode og forskellige ferieminder.

Ferie i Sverige omgivet af natur

Populære feriehuse i Färgelanda

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Färgelanda

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Färgelanda

Loading...

En harmonisk ferie i smukke omgivelser

Färgelanda beliggende i provinsen Dalsland. Når I lejer en feriebolig i Mellemsverige, vil I finde jer selv omgivet af smukke skove rige på bær og svampe. Fine fiskesøer som kan bidrage med en god fangst til en lækker middag og ikke mindst et dejligt dyreliv. NOVASOL har nogle sommerhuse i Färgelanda, der er særligt egnet til fiske entusiast. Sommerhusene er beliggende nær ved søer og er indrettet netop så de matcher lystfiskerens behov. Gode vandreture eller en tur på mountainbiken vil give jer mulighed for, at komme helt tæt på den fantastiske svenske natur. Der er ingen tvivl om, at naturen er det som mange elsker allermest ved Sverige og den danner ofte grundlag for, at mange vælger at leje en feriebolig i Sverige flere år i træk, fordi de har forelsket sig i skovene, floderne, søerne, skærgården og den ro de finder her.

Feriehuse i Mellemsverige

Gode udflugtsmål i Västergötland

Når I har valgt at leje en hytte i Västergötland generelt, så har I bestemt også mange gode attraktioner og seværdigheder lige i nærheden. Tag f.eks. på en tur til Stenbodens ædelstenssliberi, hvor I kan se en spændende udstilling om mineraler og ædelsten. I har også mulighed for, at købe en ganske særlige souvenir med hjem i form af diverse smykker med sten fra området. Brötegården et fascinerende gårdmuseum, hvor I b.la. kan se helleristninger fra bronzealderen. Hvis der ikke lige er en sø nær jeres feriebolig, så slå et smut forbi Dagsholms naturområde. Her kan I både vandre, svømme og fiske. Hvis I tager lidt mad og drikke med, så kan I nemt hygge jer en hel dag, i dette flotte naturområde.

Vil i også gerne opleve lidt byliv i løbet af ferien, så kan I tage på en dagsudflugt til Uddevalla. Det er en hyggelig at slentre rundt i og I finder et godt udvalg af butikker, vafeer og gode restauranter, så alle behov kan blive dækket. Er I på jagt efter gode tilbud, så tag lidt udenfor Uddevalla, hvor I finder et kæmpe stort shoppingcenter, hvor I kan købe alt.