Feriehuse i Svenljunga

Oplev det fantastiske landskab i Svenljunga-kommune med en af NOVASOLs ferieboliger i Västergötland! Her finder du seværdigheder og aktiviteter for alle aldre. Lej et sommerhus i Sverige og oplev Svenljungas uberørte natur på en cykeltur eller med en kano på floden Ätran. Grib fiskestangen og slap af i naturen, mens du håber på den store fangst. På en ferie i Svenljunga kan du undslippe hverdagens stress og jag og få slappet helt af.

Feriehuse i Sverige

Populære feriehuse i Svenljunga

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Svenljunga

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Svenljunga

Loading...

Oplev naturen og kulturen i Västergötland

I kommunen Svenljunga er der et stort netværk af vandrestier, der fører dig gennem hjertet af Västergötlands natur. Her har du mulighed for at leje et feriehus og slappe af. Dit sommerhus i Svenljunga er det ideelle udgangspunkt for at lære områdets natur at kende. Efter en lang vandretur i naturen, kan du nyde solnedgangen fra terrassen i dit sommerhus i Sverige med et glas vin i hånden – eller lav et bål mind dine børn i haven. Oplev håndværk og kultur og smag på de regionale delikatesser hos en af de små gårdbutikker. For at jagte de seneste trends kan du tage på shoppingtur i byerne Göteborg eller Borås. Her kan du også nyde den livlige atmosfære på en af de små caféer, mens du hapser en ”kanelbullar” og en kop kaffe. Dit sommerhus i Svenljunga fra NOVASOL fungerer som den perfekte base for dine udflugter og eventyr. Spørg os, hvis du har specielle ønsker og ideer, for vi har sommerhuse i Västergötland for enhver smag!

Udflugter med et feriehus i Svenljunga

Fiskeri nær dit feriehus i Svenljunga

Ätranfloden strækker sig over 243 kilometer og er den perfekte fiskeplads på din ferie i Sverige. Dit sommerhus i Svenljunga byder på mange muligheder for at fiske efter ferskvandsfisk. Under din fisketur på Ätran kan du ikke bare fiske i floden, men også i nogle af søerne i området. Disse omfatter for eksempel Storasjö, Skärsjö, Stora og Lilla Köljasjö, Ängsjö og Gummasjö. Du har et stort udvalg til rådighed. Ved fiskeri på Ätran kan du blandt andet fange ål, aborre, suder, gedde, sandart og også hvid fisk. Mange steder har du mulighed for at leje en båd, hvilket gør dig endnu mere fleksibel og succesfuld i jagten på din drømmefisk – så du ikke kun kan fiske fra kysten, men også komfortabelt fra båden.

Fiskeri i Västergötland

NOVASOL sommerhuse i Sverige

NOVASOL har mange års erfaring med at udleje ferieboliger i Västergötland. Vi besøger alle potentielle feriehuse inden de bliver optaget i vores sortiment, så vi med garanti kan tilbyde dig den kvalitet, service og sikkerhed, som altid bør være en del af din ferie. NOVASOL har et stort udvalg af sommerhuse i hele Sverige, så vi har garanteret en feriebolig, der passer til dig. Også i resten af Europa tilbyder vi mange forskellige komfortable feriehuse og lejligheder. Så tøv ikke med at kontakte os til din næste ferie i Sverige. Her på hjemmesiden kan du nemt se hvad husene koster i den ønskede rejseperiode, og om de eventuelt allerede er blevet booket. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig personligt. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus i Svenljunga!