Sommerhus i Tidaholm

Den lille hyggelige by Tidaholm, er indbegrebet af svensk idyl. I et sommerhus i Tidaholm er I både tæt på et charmerende bymiljø, dybe skove, rivende elve og et enestående stykke vildmark, nemlig Hökensås.  Indbyggerne i byen kalder selv Tidaholm for ”Den lille by med det store hjerte”. Her vil I opleve en hyggelig atmosfære, der leder tankerne hen på Astrid Lindgrens berømte bøger -  her er idyl, atmosfære, enestående natur samt masser af fred og ro.

Lej sommerhus i Tidaholm midt i smuk natur

Populære feriehuse i Tidaholm

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tidaholm

Loading...

Seværdigheder nær jeres sommerhus i Tidaholm

Tidaholm er helt unik! Hvor finder man ellers et sted, hvor man kan fiske midt i centrum? I Tidaholm kan I gå på opdagelse i den romantiske gamle Suntaks Kirke fra 1100 tallet, besøge kunsthallen i det gamle turbinehus. I kan også se hvordan man bryggede brændevin i gamle dage på Annebergs Bränneri og bruge alle sanser i krydderigården. Lad turen gå forbi Franciskuskapellet som ligger smukt, midt i naturen, med blomsterne vægge og en enestående udsigt.

Tag på gode udflugter fra et sommerhus i Tidaholm

Få en aktiv ferie i Tidaholm

Der findes et hav af udendørs aktiviteter i området ved Tidaholm. Snør vandrestøvlerne og begiv jer ud i den vidunderlige natur. Der findes adskillige vandre- og cykelruter, hvor der venter jer enestående naturoplevelser og masser af frisk luft. For lystfiskerne er Tidaholm et paradis, hvor I f.eks. kan fange regnbuelaks i Tidan, som løber direkte gennem byens centrum. I kan også ride i naturen, spille golf i Hökensås Golfklub, sejle i kano på Tidan og spille minigolf.  Om vinteren kan I boltre jer på byens alpinbakke eller stå på skøjter i Rosenbergshallen.

Tidaholm er også for børn

Nyd naturen ved jeres private sommerhus i Tidaholm

Tidaholm er først og fremmest natur! Uberørt, enestående natur så langt øjet rækker. Vildmarksområdet Hökensås byder på utallige muligheder. Her kan I fiske, vandre, bade ved Lilla Havsjön, hvor der findes både badebro og hoppetårn. I de dybe skove hersker stilheden og her finder I et rigt dyre og planteliv. Overalt omkring jeres sommerhus i Tidaholm finder I skøn natur, hvor I kan gå på opdagelse.

Ferie i børnehøjde

Et sommerhus i Tidaholm er den ideelle overnatningsform for børnefamilien.  Her kan I boltre jer, uden at der er andre gæster der skal tages hensyn til, og I har masser af tid til leg og nærvær. Med en feriebolig i Sverige, kan I holde ferie under private former og samtidig opdage et nyt og spændende land. Sverige er også et rigtig børnevenligt ferieland med mange forskellige attraktioner og seværdigheder, som også fanger børns interesse. 

I Tidaholm er der masser af børnevenlige aktiviteter. Besøg nogle af de åbne gårdbrug, hvor I kan klappe dyrene og køre på traktor. Tag i ”Barnens hus” med masser af legerum med forskellige temaer, eller lej en robåd og tag på picnic langs Tidan. Familien yngste vil også elske en dag ved badestedet i Hökensås, hvor de kan sole og boltre sig i vandet. Der findes i øvrigt flere bade pladser rundt om i området. Få også en unik oplevelse med et besøg på Bisonfarmen i Gate, hvor I kan beundre de imponerende store dyr.

Shopping og spisesteder i Tidaholm

Der findes en del forskellige spisesteder i Tidaholm, hvor I kan nyde alt fra pizza til gourmet middage. Når I vælger en feriebolig i Västergötland som ramme om ferien, har I desuden mulighed for, at tilberede lækre måltider at lokale produkter. Der findes nemlig masser af gårdbutikker. Samtidig kan I gå på torvet, som bugner af lokale lækkerier. Shop løs i nyhøstede grøntsager og lækker, frisk frugt. I byen er der desuden et stort udvalgt af butikker, hvor I kan shoppe igennem og købe alt fra tøj og kunsthåndværk til dyrefoder og nye briller. Der findes selvfølgelig også helt almindelige dagligvare butikker i Tidaholm.

Derfor skal I vælge et sommerhus i Tidaholm

I skal vælge et sommerhus i Tidaholm, hvis I elsker natur, charme og autentisk atmosfære, men samtidig gerne vil have lidt bymiljø inden for rækkevidde. Ferieboligerne i Tidaholm kan lejes hele året og hver årstid har sin egen charme. I bestemmer selv om det skal være en lang ferie, med godt tid til at udforske området, eller bare en miniferie som et kærkomment afbræk fra hverdagen. Hos NOVASOL finder I desuden et bredt udvalg af forskellige slags ferieboliger. Der skulle gerne være et match uanset jeres ferieønsker.