Feriehuse i Uddevalla

Hvis du overvejer at leje en feriebolig i Sverige, behøver du ikke at leder videre efter det næste feriemål. Uddevalla i Västergötland er nemlig en destination med personlighed og charme. Med sine mange muligheder for spændende oplevelser for enhver smag og for besøgende i alle aldre, vil Uddevalla blive et sikkert hit.

Ferie i Sverige

Populære feriehuse i Uddevalla

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Uddevalla

Loading...

Feriehuse med pool i Uddevalla

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Uddevalla

Loading...

Natur og aktiviteter

Der er rig mulighed for at opleve den smukke svenske natur, når man lejer et feriehus i Västergötland. Uddevalla byder nemlig på mange naturoplevelser – både på vands og til lands. Der findes talrige vandreruter i naturen som for eksempel Bohusleden vandrerute, der er en 370 km lang sti, der løber gennem hele Bohuslän. Der er også mulighed for at vandre langs kysten på Kuststigen, hvor man har udsigt til den betagende Bohuslän skærgård. Eventuelt kan man også arrangere en bådtur rundt i skærgården.

Da Uddevalla ligger lige ud til Byfjorden, der er en vig af Skagerrak, findes der også mange skønne strande som for eksempel Bodele, Lindesnäs, Mollön og Skeppsviken, der er den mest centrale strand, hvor man også kan spille minigolf.

Ferie i Uddevalla

Seværdigheder i Uddevalla

Uddevalla er en by med masser at byde på. På Bohuslänmuseum kan man opleve foredrag, musik og spændende udstillinger, samt skiftende udstillinger såvel som en fast samling af traditionelle både. Der er også aktiviteter for børn på museet. På Sveriges sømandshusmuseum kan man se en udstilling om de faldne sømænd under anden verdenskrig foruden det illustreres der også, hvordan er typisk sømandshus så ud.

I byen kan man opleve den arkitektoniske perle Villa Elfkullen, der er blevet fredet på grund af sit specielle udseende – om sommeren bliver der serveret kaffe og afholdt koncerter på verandaen.

Hvert år bliver der desuden afholdt flere festivaler, blandt andet Uddevallakalaset, der er en festival for hele familien og Bohusläns største musikfestival, Uddevalla Solid Sound, hvor nogle af de bedste svenske artister optræder. Derudover bliver der også afholdt markeder med mad, musik og sportsbegivenheder året rundt.

Uddevalla er uden tvivl et charmerende feriemål, og med et feriehus i Sverige fra NOVASOL får du de perfekte rammer til at udforske denne ferieperle.