Feriehuse i Göteborg

Göteborg er en gammel by med en meget spændende historie, som kan give indhold til en interessante ferie i Sverige. Hos os kan I leje både feriehuse og hytter i Göteborg samt i omegn af byen. Det giver jer mulighed for både, at mærke bylivet i Göteborg samt den skønne natur, som Sverige er så rig på.

Ferie i Göteborg

Populære feriehuse i Göteborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Göteborg

Loading...

Feriehuse med pool i Göteborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Göteborg

Loading...

Oplevelser i Göteborg

Göteborg er en flot storby, som byder på unikke bygninger, smukke gader, dejlige parker og en bred vifte af aktiviteter. Gå f.eks. en tur ved Skandinaviens største havn, hvor skibe fra hele verden ligger til kaj. Forsæt turen rundt i de hyggelige gader og hold små pauser på byens mange torve. I kan også tage en rundtur med en bus og danne jer et godt overblik over Göteborgs seværdigheder.  

I centrum er der et stort udvalg af varehuse og specialbutikker. Her finder I også en perlerække af gallerier, museer, hyggelige caféer og konditorier. Göteborg er en by fuld af kanaler og vil I gerne opleve byen fra vandsiden, kan I tage med på en af de mange bådture. Her vil I få informationer om alle de bygninger I kommer forbi.

Göteborg er også en meget grøn by. Fordelt i hele byen finder I nemlig flere forskellige parker. I må besøge den botaniske have, som hoster store roser fra besøgende hele verden. Haven er stor og meget varieret i udtryk og beplatning. I kan både gå rundt på de veletablerede stier, samt ad de små stier oppe på klipperne. En anden smuk park er Trädgårdsföreningen. Det er en af Europas bedst bevarede 1800-tals parker. I det smukke Palmehus kan I se store palmer og andre eksotiske planter. Det helt perfekte sted til en pause, mens I planlægger næste skridt i løbet af jeres ferieophold i Sverige.

Park i Göteborg

Kan man holde ferie i Göteborg med børn ?

Det kan man sagtens, for Göteborg er også en super god storby for børn. De fleste attraktioner i byen ligger indenfor gåafstand. Derudover er det nemt at komme rundt i byen med sporvognen. Der er rigtig mange attraktioner som er rigtig gode til børn, som gerne vil ud og opleve og prøve sjove ting med familien. 

Et besøg i Sveriges største attraktion, Lisebrg, er bestemt et must, mens I holder ferie i Göteborg. I parken er der forlystelser for alle - store rutsjebaner, små karruseller og de vildest og hurtigste forlystelser, som giver sus i maven. I bør også tage en tur i Lisebergsshjulet. I 60 meters højde får I en imponerende udsigt over hele Göteborg. 

Børn er som regel også ret vilde med søde sager og det kan I ihvert fald få ved at besøge Café Husaren. Her kan I nemlig købe Sveriges største kanelbuller. Cafeen ligger på Haga Nygata 26 i den gamle del af byen. 

En anden rigtig god børneattraktion er Universeum. Her er der fokus på videnskab. Her er store akvarier med b.la. hajer, en regnskov og et afsnit hvor I selv kan lave forskellige eksperimenter. Det er nok mere interessant for de voksne at vide, at Universeum er kåret som Sveriges fineste moderne bygning.  Universeum ligger ved Korsvägen, lige ved siden af Liseberg.

Vælger I at leje en feriebolig i Västergötland, som er det område Göteborg hører til, så bør I overveje en dagstur til Göteborg. I kunne vælge at besøge byen på vej hjem eller ved ankomst. Det vil især være oplagt, hvis I kommer med færgen til Göteborg.

Ferie i Göteborg med børn