Feriehuse i Åmål

Lejer du et sommerhus i Åmål går du en ferie fyldt med aktiviteter og naturoplevelser for alle aldre i møde. Den lille by Åmål ligger direkte ud til søen Vänern og er omgivet af fantastisk natur i alle retninger. Velkommen til sommerhusudlejning i Sverige hos NOVASOL og til din ferie i Åmål!

Aktiv ferie i Sverige

Populære feriehuse i Åmål

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Åmål

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Åmål

Loading...

Naturoplevelser i Västergötland

Nærheden til Vänern tilbyder naturligvis fremragende muligheder for vandsport, udflugter og fiskeri, men generelt er hele naturen værd at besøge op til flere gange. I Åmålskommune er der gode muligheder for at se dyr, vandre og cykle, samt plukke bær og svampe alt efter sæsonen. Der er cykel- og kanoudlejning, dejlige vandrestier og mange små søer og damme, der inviterer dit til at leje et sommerhus i Västergötland, så du kan få nogle afslappende feriedage i sommersolen i Åmål og omegn. Her kan du få nogle mindeværdige oplevelser, for eksempel når du kigger på den smukke solnedgang og det eneste du kan høre er fuglekvidren og stilhed.

Naturoplevelser i Åmål

Oplev søen Vänern med et sommerhus i Åmål

Vänern er Europas tredjestørste sø og byder på en mangfoldighed flora og fauna, der ofte forbløffer besøgende – og selvfølgelig er der også gode aktivitetsmuligheder. At leje et feriehus i Åmål giver dig det perfekte udgangspunkt til en uforglemmelig ferie.

Fiskeri i Vänern er godt og gratis, men der er dog klare begrænsninger på hvilke og hvor mange fisk du kan fange. Det er for at bevare søens mangfoldighed og kvalitet af fiskeri. De mange arter gør Vänern til et fiskeriparadis, og bådudlejningen og søsætningsramperne skaber gode betingelser for at få en fantastisk dag i fiskens tegn.

Med et af NOVASOLs mange feriehuse i Sverige i nærheden af Åmål, som du kan finde på vores hjemmeside, har du mulighed for at beslutte, hvordan du ønsker at komme og gå, samt nyde friheden ved at have dit eget hjem, hvilket bare komplimenterer ferien yderligere.

Feriehuse i Åmål

Aktiviteter og attraktioner nær dit feriehus

At bo i Åmål og omegn i et af vores feriehuse i Västergötland giver dig også nærheden til byerne Karlstad og Värmland, der byder på gode muligheder for dagsture og shopping. Samtidig har Åmål også en masse butikker lige rundt om hjørnet fra dit feriehus.

Der er selvfølgelig mange udflugtsmål om sommeren til elgparker, gamle monumenter og lignende, men også om vinteren er der noget for alle aldre. Åmål skicenter tilbyder mulighed for skiløb og de mange søer er som skabt til langrendsskøjteløb. De mange vandrestier og muligheden for bær- og svampeplukning betyder, at også efteråret er en oplagt årstid at leje en feriebolig i Åmål.  Der findes gode forbindelser med offentlig transport til og fra byen, men det anbefales stadig at have sørget for egen transport, en bil eller hvorfor ikke kombinere fornøjelse med sjov og tage cyklen, så du kan opleve naturen på vej hen til butikken!

Åmål og det omkringliggende område tilbyder også flere kulturelle oplevelser, kunstinstallationer og gallerier, hvor du kan se kunst og opleve kunstnerne, mens du nyder en god kop kaffe og forfriskninger.

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Oplev den lille by Åmål, når du lejer et af NOVASOLs feriehuse i Sverige. Du kan søge og bestille dit næste sommerhus i Västergötland direkte her på vores hjemmeside – du kan tilpasse din søgning, så du nemt kan finde det sommerhus, der passer til netop dig. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus i Åmål!