Feriehuse på Orust

Velkommen til sommerhusudlejning i Sverige på landets fjerde største ø, Orust! Afhængigt af hvem du spørger, kan den også klassificeres som den tredje største. Du kommer til Orust via en broforbindelse fra Tjörn eller fra fastlandet. Der er også bilfærger og personfærger, der sejler mellem flere af feriestederne. Find feriehuset i Västergötland til din næste ferie på Orust hos NOVASOL.

Feriehuse i Sverige

Populære feriehuse i Orust

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Orust

Loading...

Feriehuse med pool i Orust

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Orust

Loading...

Ferie på Orust hele året rundt

Mange forbinder et sommerhus i Sverige med en meget sommerlig følelse, men det kan også være helt fantastisk at opleve de andre årstider her. Øen har mange utroligt charmerende fiskerbyer, herunder den idylliske Mollösund, der gennem årene har bevaret sin oprindelige karakter. Byens gyder og små gader snor sig mellem husene, der blev bygget tæt på hinanden.

Et sommerhus på Orust betyder en ferie fyldt med et brusende hav, muligheden for at bade fra klipper og det smukke øhav, der er typisk for området. Hele området nyder livet om sommeren, og lejer du et feriehus på Orust, får du et godt udgangspunkt for at opleve den svenske vestkyst.

Ferie i Västergötland

Aktiv ferie i Västergötland

Orust har også mange mindre, tilhørende øer, holme og nedskæringer. Nogle af dem er beboede, såsom Flatön, Gullholmen og Käringön. Fiskeri har været – og er stadig – en vigtig del af livet på øen, og du kan nyde friskfanget fisk på mange af øens restauranter. Også bådbygningen er stadig vigtig på øen. Der findes mange marinaer og gæstehavne, der indbyder til besøg.

Lejer du et sommerhus i Västergötland får du også rig mulighed for at holde en aktiv ferie på Orust. Du kan blandt andet tage på kajakroning eller leje en cykel for at udforske øen og den skønne natur på to hjul. Kysten er prydet med gamle og nye bådeskure, og de smukke strande inviterer til en kølig dukkert. Der er også mange gamle monumenter, gamle forter, jættestuer og gamle bosættelser bevaret på øen.

Er du interesseret i at spille golf, finder du her en smuk golfbane med havudsigt fra næsten alle huller. Nærheden til Nordsøens varme vand gør det gunstigt og bidrager til en lang golfsæson.

Ferie på Orust

NOVASOLs feriehuse i Sverige

NOVASOLs ferieboliger på Orust ligger både inde i landet, for eksempel tæt på hovedbyen Henån, og ved kysten i nærheden af havet eller fjorden, som også kan ses fra nogle af vores feriehuse. Vores sommerhuse på Orust er spredt over hele øen, og ud over at ligge tæt på byer som Henån og Mollösund, er flere af vores ferieboliger også beliggende ved Svanesund og Hälleviksstrand.

Her hos NOVASOL tilbyder vi feriehuse i hele Västergötland, og vi hjælper dig gerne med at lede efter et sommerhus på Orust. Du finder nemt vores sortiment her på hjemmesiden, der løbende opdateres – ellers er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til booking. Alle vores ferieboliger i Sverige bliver besøgt af vores medarbejdere inden de bliver sat til leje, så du er garanteret, at det feriehus du lejer, er i fineste stand. NOVASOL glæder sig til at velkomme dig til dit feriehus på Orust!