Feriehuse i Mellerud

Lej en feriebolig i Mellerud og tag en tur på Dalslands kanalen, slap af og nyd solen på kilometer, lange strande ved søen Vänern. Tag fiskestangen i hånden og få frisk fisk til frokost fisk eller nyd et spil golf på svensk græs. Alt dette og meget mere byder Mellerud på. I skal blot søge blandt vores ferieboliger i Vestergötland, hvis I gerne vil holde ferie i eller nær Mellerud.

Familieferie i Sverige

Populære feriehuse i Mellerud

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mellerud

Loading...

Feriehuse med pool i Mellerud

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mellerud

Loading...

En perfekt base for udflugter

Byen Mellerud i Dalsland ligger ved søen Vänern. Opholder I jer i en af vores sommerhuse eller hytter i Mellerud, får I en god base, hvorfra I kan tage på masser af udflugter. Ved Vita Sannars Riviera venter kilometer lang sandstrand. her kan I slappe af på stranden, svømme i Vänern og nyde en forfriskende is, for Sverige kan også byde på alt til en vaskeægte badeferie. Benyt lejligheden til at tage en tur til Dalslands smukke kanal og beundre den berømte akvædukt i Håverud.

Besøg Nordiska Tomtemuseet, som nok vil være en lidt anderledes ferieoplevelse. Museet er nemlig en stor samling af nisser i alle afskygninger, nogle meget gamle. Det er en hyggelig oplevelse for hele familien, at gå trundt og kigge på nisserne. I kan også få en masse kilometer under skoene. Tag f.eks. på en vandretur langs Karolinerleden, som går over Kroppefjäll. Karolinerleden var den vej Kong Karl XII hær tog, da de ville angribe Norge 1718.

Ferie i Mellerud

En ferie med frihed

Der er mange gode grunde til at leje en feriebolig i Mellemsverige og området omkring Mellerud er bestemt en af dem. Vælger I en ferie i et sommerhus i Sverige, for I muligheden for at forme den ferie I ønsker jer. Når området eller byen først er valgt, så er det bare med at glæde sig til en ferie, hvor I selv bestemmer hvad I vil opleve i løbet af feriedagene. Giv jer tid til at samle informationer om området, så I har en ide om hvad I bare må opleve og lad ellers vejret og humøret bestemme resten. Sommerhusudlejning er nemlig ferie med frihed, uanset om I lejer et sommerhus i Sverige, Danmark eller i et af de andre 27 lande hvor NOVASOL udlejer ferieboliger.

Ferieboliger i Mellemsverige