Feriehuse på Ciovo

Hos NOVASOL kan I leje feriehuse på øen Ciovo (Otok Ciovo), der ligger ved kysten af det centrale Dalmatien. Øen er forbundet med fastlandet via en bro fra det historiske centrum i Trogir. Dette gør det dejligt nemt, at holde ø-ferie på Ciovo.

Feriehus Ciovo

Populære feriehuse i Ciovo

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ciovo

Loading...

Feriehuse med pool i Ciovo

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ciovo

Loading...

Ø-ferie på Ciovo

Denne ø i Adriaterhavet er berømt for sin rige vegetation, ø-havet med de mange små maleriske øer, flotte bugter og smukke sten - og sandstrande. Med en feriebolig i Ciovo, har I en god base for at udforske hele øen samt attraktioner og seværdigheder på fastlandet.

Hvis du vil tilbringe din ferietid sammen med familie og venner, er feriestederne Mastrinka, Arbanija, Slatina, Mavastica, Okrug Gornji og Okrug Donji gode tips til steder, hvor I rigtig kan slappe af og nyde det skønne kroatiske klima. Blandt vores samlede udvalg af ferieboliger i Dalmatien, finder I flere ferieboliger i eller i nærheden af disse steder.

Mange af vores feriehuse ligger tæt på havet, hvilket giver jer gode muligheder for, at nyde solen og strandlivet i løbet af jeres ferie på øen. Øerne sydvest for Čiovo har mange dykkercentre og er fremragende til undervandsfiskeri samt vandsport. For dem, der ønsker at være aktive på land, er der også tennisbaner og cykeludlejning.

Ferie på Ciovo

Attraktioner tæt på jeres feriehus på Ciovo

På øen er der en række taverner og strandbarer klar til, at tage imod feriegæster og lokale. For dem der søger mere, er byen Trogir tæt på, med et stort udvalg af restauranter, sommerfestivaler, underholdningsprogrammer og mange caféer, der tilbyder noget for alle.

De historie - og kulturinteresserede bør besøg det dominikanske kloster ” Det Hellige Kors” ("Sv. Kriz") på den nordøstlige kyst. Klostret blev grundlagt i 1400'erne. Kirken ”Vor Fru ved havet”  ("Gospa Pokraj Mora") med forladte bygninger fra det 16. århundrede, er en anden spændende attraktion og ligger på den sydlige side af Čiovo.

Lejlighed Ciovo

Feriehusudlejning på Ciovo og i Kroatien

Hos NOVASOL er vi glade for, at kunne tilbyde en lang række ferieboliger til leje på Ciovo. Her på vores hjemmeside finder I vores komplette udvalg af feriehuse og ferielejligheder. I kan filtrere jeres søgning ud fra de krav, I har til jeres feriebolig i Kroatien. Måske vil I helst bo lige ved havet. Eller måske rejser I med en hund? Er I mange personer, der rejser sammen? Eller måske vil I leje et hus på Ciovo med egen pool?  Vælg selv hvad der passer jer samt den rejseperioden I ønsker. Så får I et resultat, der viser alle sommerhuse, der er tilgængelige og passer til jeres ønsker.

Hvis I vælger at leje et hus på Ciovo hos os, kan I se frem til, at holde ferie i en feriebolig, som vores lokale medarbejdere har besøgt, inden boligen kom til udlejning. Når I har valgt en NOVASOL ferieboliger i Kroatien, kan I også glæde jer over, at sengelinned, slutrengøring, elforbrug og vores sikkerhedspakke er inkluderet i lejen.