Feriehuse på øen Prvic

Hvis du lejer et feriehus i Kroatien på øen Prvic til din næste ferie, vil du garanteret blive overrasket af landets skønhed og alsidighed. Med mere end 1000 øer og en kystlinje på næsten 400 kilometer har Kroatien rigeligt med arkitektoniske og kulturelle attraktioner, storslåede naturlandskaber og en helt unik atmosfære. I Dalmatien er det især de fantastiske strande og charmerende havnebyer, der gang på gang imponerer de besøgende.

Ferie i Dalmatien

Oplevelser i Dalmatien og på øen Prvic

Langs Adriaterkysten finder du mange af NOVASOLs skønne feriehuse i Dalmatien. Regionen Dalmatien er et af de mest populære ferieområder i hele Kroatien og garanterer derfor også et stort udvalg af oplevelser og attraktioner. Uanset om du ønsker at holde en aktiv eller en afslappende ferie, så er det muligt i Dalmatien. Tag på ture i den fantastiske natur og besøg nationalparkerne i landet, hvor 4 af de 8 nationalparker ligger i Dalmatien. Krka nationalpark, der er en af de mest populære parker, byder på unik flore og fauna, samt spektakulære vandfald. Fra dit feriehus i Dalmatien på øen Prvic kan du tage på udflugter til blandt andet Visovac Kloster-øen eller besøge nogle af de mange andre kulturelle og historiske attraktioner, som regionen byder på.

Lidt ude fra kysten i det nordlige Dalmatien ligger den lille kroatiske ø Prvic. Lej dit feriehus her og nyd den unikke ø-atmosfære på din ferie. Herfra kan tage på mange ture, for eksempel til de andre øer i Sibenik-skærgården. I vores feriehuse i Kroatien på øen Prvic vil hele familien føle sig godt tilpas. Her er mange aktivitetsmuligheder, så man får oplevelser for alle pengene på ens ferie. Svøm, dyk, sejl eller vandr på denne fantastiske ø og nyd din ferie. Tag en pause fra hverdagen og besøg de mange små caféer og restauranter på din opdagelsestur gennem de charmerende landsbyer. I landsbyen Prvic Luka ligger der et kloster fra det 15. århundrede, hvilket er meget populært. Lej et feriehus på øen Prvic og oplev denne smukke destination på din ferie i Dalmatien. Vær opmærksom på vores ”last minute”-tilbud, hvis du spontant vil tage på en kort ferie i Kroatien

Ferie på øen Prvic

NOVASOLs feriehuse i Dalmatien

NOVASOLs ferieboliger i Kroatien er ideelt beliggende og er derfor gode udgangspunkter for at nå attraktionerne i din ferieregion hurtigt og nemt.

Oplev friheden, når du lejer et privat feriehus og kan designe din daglige rutine helt efter dine egne ønsker. Uanset om du drømmer om en stor morgenmad med hele familien, mens du nyder udsigten til vandet i et af vores feriehuse med havudsigt, eller om du vil slappe af i din egen pool i et af vores mere luksuriøse feriehuse, så har NOVASOL det ideelle hus for enhver smag og budget. Se vores store udvalg og bestil dit næste feriehus i Dalmatien.