Feriehuse i Rogoznica

En ferie et feriehus i Kroatien vil overgå dine vildeste forventninger. Smukke strande, unik og varieret natur og rig kulturarv er at finde i hele landet – også i Rogoznica. Kystbyen Rogoznica i Dalmatien byder på varme temperaturer, fantastiske sandstrande med turkist og krystalklart vand, små bugter og fyrretræer i alle kroge. Lejer du et feriehus i Dalmatien i Rogoznica vil du hurtigt opleve, hvorfor Kroatien er blandt et af de smukkeste lande i Sydeuropa.

Ferie i Dalmatien

Populære feriehuse i Rogoznica

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rogoznica

Loading...

Feriehuse med pool i Rogoznica

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rogoznica

Loading...

Byen Rogoznica i Dalmatien

Et af de mest populære områder at leje et feriehus i Kroatien i, er regionen Dalmatien. Ud over en 400 kilometer lang kystlinje, charmerende byer som Dubrovnik, talrige historiske steder og smukke strande, venter dig her i Dalmatien, også en lang række af unikke landskaber og naturlige vidundere. Ligegyldig hvor du lejer din feriebolig i Dalmatien, vil du blive tilfreds med denne fantastiske region.

I Rogoznica, på øen Kopara, vil du finde et vidunderligt udvalg af smukke ferieboliger, som du kan leje til din ferie i Dalmatien. Øen er forbundet til fastlandet med en dæmning. En af hovedattraktionerne på øen er søen Zmajevo Oko, hvilket betyder ”Drageøjet”. At bade i dragens øje er en helt unik oplevelse af flere grunde. Der eksisterer flere legender om søens kræfter; ifølge en myte om dragen Murin, vil to forelskede personer, der bader i søen være hinanden tro resten af deres liv, og deres ægteskab vil blive velsignet med evig kærlighed og raske og glade børn. Oplev denne unikke naturskat under din ferie i Rogoznica, når du lejer en feriebolig i Kroatien. Gå en tur gennem byen og besøg marinaen Marina Frapa, der er meget populær blandt turister og betragtes som en af de smukkeste marinaer i Kroatien. Sognekirken fra 1615, med sit vidunderlige klokketårn, er også en skøn attraktion for besøgende. På en ferie i Rogoznica vil du finde hyggelige butikker, restauranter og caféer. Book din næste ferie hos NOVASOL og lej en feriebolig i Rogoznica.

Ferie i Rogoznica

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

En privat feriebolig i Kroatien er en fantastisk måde at opleve landet på, for her har du mulighed for at planlægge din tidsplan og ture helt efter dine egne ønsker. NOVASOLs feriehuse er også perfekte udgangspunkter, når man skal på udflugter eller prøve nogle af de mange aktiviteter i området, for der er aldrig langt til de mange attraktioner.

I et af vores feriehuse til 8+ personer er der plads til alle, så du kan nyde ferien i Dalmatien med alle dem du holder af. Du kan endda få din hund med på ferien i Rogoznica, da vi tilbyder hyggelige kæledyrsvenlige ferieboliger, hvor din hund vil føle sig godt tilpas, til dig som ikke kan undvære din firbenede ven på ferien. Drømmer du om et ekstra niveau af luksus, så kan du også leje feriehuse i Dalmatien, der har en privat pool. Vær også opmærksom på vores mange billige ”last minute”-tilbud hvis du nu trænger til en spontan pause. Vi ser frem til at huse dig.