Feriehus på Korcula

Kan I godt lidt ø-liv og overvejer I en ferie i Kroatien? Så er det helt oplagt for jer, at kigge nærmere på et feriehus på Korcula. Korcula er en af de mange skønne øer i området Dalmatien. På denne ø kan I opleve alt det bedste ved Kroatien og I får samtidig mulighed for, at koble helt af og bare nyde, hvis I lejer en ferielejlighed eller et feriehus på Korcula.

Lej feriehus på Korcula og nyd den smukke natur

Populære feriehuse i Korcula

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Korcula

Loading...

Feriehuse med pool i Korcula

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Korcula

Loading...

Slap af i et feriehus på Korcula - en frodig ø

Korcula er en af de frodigste øer i Adriaterhavet og et enestående økologisk område. De utallige oliven- og frugttræer og den vidt udbredte lavendel, besnærer med sine dufte. Overalt på denne maleriske ø støder I på ældgamle cypresser, smukke vingårde og store olivenlunde. De hvide naturstenshuse samt kirke- og kapeltårne, som kan ses på lang afstand, beriger farvebilledet i det vidtstrakte landskab. Det Hvide Hus i Washington blev for øvrigt bygget af de samme hvide sten. Fra et feriehus i Dalmatien bør I udforske dette smukke område.

Strande på Korcula tæt på jeres feriehus

Der kan ikke holdes ferie i Kroatien, uden en tur i det helt fantastiske blå hav. Uanset om I er ”badedyr” eller ej, så vil I forelske jer i det krystalklare vand, som omkranser Korcula. I kan nemt finde en mulighed for, at slænge jer i solen og plaske i vandet.

  • Vela Przina strand finder I ved Lumbarda på den sydlige del af øen. Ved stranden er der mulighed for, at leje både liggestole og parasoller. I kan også købe snacks og drikkevare i den lille cafe på stranden.

  • Vranac strand ligger ved byen Vela Luka og er en kunstig strand, anlagt i 1924. Stranden fik en stor make-over i 2012 og er en skøn plet, tæt på bylivet i Vela Luka. Selve stranden består af småsten. Ved stranden er der både en cafe og en restaurant.

  • Ved øens hovedby, Korcula, finder I også mindre strand, som består af grus. Stranden ligger tæt på byen og er derfor en af de strande, hvor der er flest mennesker.

  • Ved bugten Pupnatska luka finder I en lille perle af en strand, som er rigtig godt velegnet til børnefamilier. Vejen ned til stranden er ikke asfalteret, men I kan sagtens benytte vejen alligevel. Bugten ligger på sydsiden af øen, ca. 5 km fra byen Punat.

En ekstra bonus ved at holde ferie på en ø, er nærheden til havet. Udsigt til hav og lyden af bølgeskvulp har en rigtig god virkning på langt de fleste. Helt automatisk sænkes stressniveauet og tankerne falder til ro, så snart vi opholder os ved havet.

Blandt de mange ferieboliger, som udlejes på Korcula, ligger en stor del af dem helt tæt på kysten og havet. I et feriehus lige i vandkanten kan I virkelig nyde godt af havets positive indvirkning på krop og sjæl. Ved flere af feriehusene skal I blot gå et par skridt og I kan hoppe i bølgen blå. En morgendukkert kunne nemt gå hen og blive et fast indslag, mens I opholder jer i et feriehus på Korcula.

Få skønne oplevelser i et feriehus på Korcula

Der er mange måder at tilbringe en ferie på - nogle kobler helt ud og flytter nærmest ind i en liggestol i solen. Andre suser rundt i området og suger nye oplevelser til sig. Fra et feriehus på Korcula har I mulighed for at gøre begge dele. Når det er tid til at opleve, kan I f.eks. glæde jer til: 

Korcula by: I hovedbyen, af samme navn som øen, Korcula er der mange fine oplevelser. Byen er en gammel middelalderby, som er smukt bevaret. Byen kaldes også for "Lille Dubrovnik". Referencen er nem at forstå, hvis man har besøgt eller set billeder af Dubrovnik, og har sin baggrund i bymuren rundt om byen. I den charmerende, gamle bydel er der flere højdepunkter: 

  • Katedralen Sankt Marko

  • Gabrielis paladset, som er bymuseum 

  • Biskoppens Palæ 

  • Det gamle Rådhus

I Korcula kan I også besøge et hus, som har tilhørt Marco Polo. I kan komme ind i en del af huset samt besøge Marco Polo museet et andet sted i byen. Historien om hvor Marco Polo blev født er et emne, som stadig diskuteres mellem beboerne på Korcula og Italien. Spørger I en af de lokale på Korcula, er der dog ingen tvivl; Marco Polo stammer fra Korcula! 

På turen rundt i byen, skal I huske at smutte ned i de små, snævre gader. Her finder I små byhuse, hyggelige butikker og ikke mindst, gode restauranter. 

De lokale vingårde: Særligt omkring byen Lumbarda bliver der produceret vin. Vinen bliver lavet på druen Grk. I bør besøge en - eller flere - af de lokale vingårde og smage på den lokale vin. Falder I for smagen, så køb et par flasker med hjem, som I kan hygge jer med på terrassen ved jeres feriehus på Korcula. 

Lumbarda by: Er også en rigtig hyggelig by med en dejlig atmosfære. I Lumbarda kan I også besøge mange af de lokale kunstnere, som har små gallerier og værkstedet. Tag også badetøjet med, og snup en pause på den dejlige strand. 

Nationalpark Mljet: Fra Korcula kan I tage på udflugt til nationalparken Mljet med forskellige charterbåde. I Kroatien er der flere rigtig skønne nationalparker med unikke naturoplevelser. I det store naturområde er der gode stier til både vandring og cykling. Her kommer i bl.a. forbi de store saltvandsøer Malo Jezero og Veliko Jezero.

Start jeres ophold på Korcula i dag

Har I nu fået lyst til at opleve Korcula eller måske gense den smukke ø, så kan I både vælge at leje et feriehus eller en ferielejlighed på Korcula. NOVASOL tilbyder alle typer af ferieboliger på øen. Der er noget for jer som rejser to og jer, som skal på ferien med den helt store familie.

Der er generelt sket rigtig meget med ferieboligerne i Kroatien. Mange er blevet renoveret, så de fremstår topmoderne mens andre er renoveret med øje for det autentiske. Rigtig mange af feriehusene på Korcula - og generelt i hele Kroatien, har egen udendørs pool. Med sådan en i baghaven er der for alvor lagt op til sol, sommer og glade feriedage, når turen går til Kroatien. 

At leje et feriehus giver jer også al den frihed, I kan ønske jer. I bestemmer helt selv hvordan ferien skal forløbe og der er ingen faste tidspunkter for morgenmad eller udflugter. I skal vælge feriehusudlejning i Kroatien, hvis I sætter pris på en ferie med frihed, i helt vidunderlige omgivelser.