Feriehuse i Omis

Omis er en rolig landsby i Dalmatien, hvor du kan slappe helt af og absorbere middelhavslivsstilen i eget tempo. NOVASOLs feriehuse i Kroatien kommer i alle niveauer af luksus. Lej en feriebolig i Omis og udforsk området på din ferie. En feriebolig fra NOVASOL er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie i Kroatien. Uanset om I skal på familieferie, eller er på udkig efter en romantisk ferie for to, er vi sikker på at have noget, der egner sig til jer på lager. Vi udlejer ferieboliger i Dalmatien hele året rundt, i regnvejr, sne og slud eller i solskin, så du har virkelig magten til at vælge, hvordan og hvornår du vil nyde din ferie.

Ferie i Omis

Populære feriehuse i Omis

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Omis

Loading...

Feriehuse med pool i Omis

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Omis

Loading...

Aktiviteter i Omis

Omis er beliggende i den sydlige del af Dalmatien og har helt sikkert udmærket sig til regionens ”aktive ferie”-destination. Selv om området er kendt for en tilbagelænet livsstil, er der stadig sørget for et stort udvalg af aktiviteter. Omis har masser af faciliteter til at spille fodbold, tennis, squash og volleyball. Dykning, fiskeri, rafting og windsurfing tilbydes også på strandene. Trekking, vandreture og paragliding er blandt nogle af de andre populære sportsgrene. Ellers kan du selvfølgelig også bruge en afslappende dag på stranden, hvor børnene kan plaske i det klare, varme og lavvandede vand. Så når du lejer et feriehus i Kroatien vil du virkelig blive forkælet med valgmuligheder.

Seværdigheder og attraktioner i Omis

Med et sted så specielt og alsidigt som Omis, handler kulturen virkelig om at spille hårdt og derefter slappe af med god vin og mad. Det bliver ikke meget bedre end Middelhavets køkken og de lokale vine, så du vil virkelig ikke blive skuffet. Et tip for de madinteresserede er Radmanove mlinice (Radmans vandmølle), hvor der serveres suveræne lokale specialiteter. Men hvis du ønsker selv at stå for maden hjemme i feriehuset i Dalmatien, så er der også en masse friske lokale råvarer rundt omkring i byen.

Hvis du holder af historiske og kulturelle skatte, så bør du ikke gå glip af fæstningen Mirabella fra det 13. århundrede, der ligger bag den gamle bydel, eller fæstningen Starigrad fra det 15. århundrede, der ligger hævet over byen. Omis ved mundingen af Cetina, var i middelalderen kendt som en sørøverrede. Det maleriske landskab, bykernen med de gamle fæstninger, og den kilometerlange sandstrand er ideel for udflugter. Men det er alligevel elvedalen fra Cetina til Zadvarje og Gubavica-vandfaldene som er hovedattraktionen for turister.

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

Her hos NOVASOL sætter vi pris på vores kunder, og vi sætter pris på værdi for pengene. Vores sommerhuse i Europa og Skandinavien er omkostningseffektive og værd at bo i. Din drømmeferiebolig behøver ikke at ruinere dig. Vores feriehuse i Kroatien kommer i varierende niveauer af luksus og forskellige prisklasser. Vi elsker at hjælpe vores kunder med at finde deres feriemål, så book dit næste feriehus hos os!