Feriehuse i Ploce

Hvis du er på udkig efter en afslappende og smuk ferie i det sydlige Dalmatien, så er Ploce det perfekte sted for dig at leje et feriehus i Kroatien. Med en af NOVASOLs ferieboliger får du med garanti en vidunderlig tid ved Adriaterhavet.

Ploce er en rolig og relativt ukendt havneby i det sydlige Dalmatien. Byen ligger mellem Split og Dubrovnik ved udløbet til floden Neretva. Byen er omgivet af smuk natur: her finder man de syv Bacinska-søer og floden, der forbinder Bosnien med Adriaterhavet, så holder du af naturlige skønheder, er det bare endnu en grund til at leje et feriehus i Dalmatien nær Ploce.

Ferie i Ploce

Populære feriehuse i Ploce

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ploce

Loading...

Feriehuse med pool i Ploce

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ploce

Loading...

Seværdigheder og aktiviteter

Der er mange fordele ved at leje en feriebolig i Ploce på sin ferie. Med et feriehus har du og din familie mulighed for at slappe af ved havet, læse en god bog i skyggen eller solbade på en af byens dejlige strande. Det er ikke uden grund at regionen Dalmatien er kendt for sine strande – her er vandet varmt og krystalklart og sandet hvidt, hvilket udgør hovedingredienserne i en perfekt strandoplevelse.

Lejer du et feriehus ved Neretva Delta nær Ploce kan du opleve den fantastiske natur i området. Floden Neretva leder til naturreservatet Modro Oko/Jezero Desne, hvor du kan tage på vandreture og nyde det rige dyreliv. Det kan også varmt anbefales at besøge de smukke Bacinska søer, hvor du kan svømme, gå langs bredden og nyde stilheden.  

Med en feriebolig i Kroatien får du også et godt udgangspunkt for udflugter. Fra Ploce kan du nemt tage en færge til den smukke Peljesachalvø, køre til den pulserende by Dubrovnik eller tage på en dagstur til den bosniske grænse.

Oplev Dubrovnik på din ferie i Dalmatien

NOVASOLs feriehuse i Ploce

Hvis du drømmer om at nyde roen, havet og naturen i Dalmatien, bør du leje et feriehus i Ploce på vores hjemmeside. NOVASOL har udlejet fantastiske feriehuse i Kroatien siden 2005, og det gælder selvfølgelig også i Ploce. Er du og din familie interesseret i at holde ferie i Kroatien, kan du booke indkvartering online eller via telefon. På NOVASOLs hjemmeside finder du feriehuse i Dalmatien i alle prisklasser og størrelser.

I vores sortiment finder man alt fra enkle hjem og charmerende kystnære lejligheder til eksklusive ferievillaer med egen pool. Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker assistance i udlejningen af dit feriehus i Kroatien, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice.