Feriehuse i Kastela

Byen Kastela i Dalmatien, der ligger mellem byerne Trogir og Split har nogle af de bedste strande i hele Kroatien. Den er kendt som et af landets førende feriesteder og turister vender tilbage til Kastela år efter år. NOVASOLs ferieboliger i Kroatien kan lejes hele året rundt, så det er helt op til dig selv, hvornår ferien i Kastela skal holdes.

Langs Adriaterkysten i det centrale Dalmatien var der engang syv, skønne landsbyer, der blev bygget i det 15. og 16. århundrede. Landsbyernes navne startede alle med udtrykket Kastela, hvilket kan oversættes som slot. Landsbyerne er gennem de seneste årtier vokset sammen, og bliver ofte kun refereret til som byen Kastela. Byen har været meget populær blandt kroaterne selv i årtier, og i dag er det derfor ikke underligt, at den er en del af Europas yndlings feriemål. Så hvorfor ikke tage et kig på vores store udvalg af feriehuse i Dalamtien netop her?

Udsigt over Kastela by

Populære feriehuse i Kastela

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kastela

Loading...

Feriehuse med pool i Kastela

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kastela

Loading...

Aktiviteter og attraktioner i Kastela

Det såkaldte Kastel Stafilic-slot blev bygget i det 16. århundrede og ligger på en lille ø, der nemt kan nås fra fastlandet via en bro. I dag er det en privat bolig, men kan stadig besøges af turister, der heller ikke bør glip af at se det 1500 år gamle oliventræ, der står ved siden af det. Kastel Novi-slottet med en statue af en rytter er også værd at besøge under ens ophold i et af vores feriehuse i Kroatien. Vores feriegæster nyder altid en gåtur til Malacka-bakken i Kastel Stari, der er 480 meter høj og som er forbundet med det 630 meter høje Birnje-bjerg.

Ferie i Dalmatien

NOVASOLs feriehuse langs den kroatiske riviera

Masser af solskin, klart vand, velsmagende mad og billige priser har gjort Kastela til den kroatiske version af den franske riviera. Så hvorfor ikke prøve noget nyt og tilbring din næste ferie i et af NOVASOLs feriehuse i Dalmatien ved det populære feriemål. Et feriehus i Kroatien er alt hvad du behøver for at tilbringe en uforglemmelig og bekymringsfri ferie sammen med dine venner eller familie. De smukke og unikke sommerhuse ligger i områder tæt på stranden, hvor der er trænede livreddere næsten overalt. Derudover byder Dalmatien på alle former for underholdning, herunder jetski, fiskeri og mange andre vandsportsaktiviteter.