Feriebolig i Dubrovnik

De fleste, som har søgt informationer og inspiration til en tur til Kroatien, er nok stødt på foto fra den billedskønne by Dubrovnik. De sandfarvede huse, med de røde tage, den gamle ringmur og det azurblå hav som omkranser byen, er de perfekte ingredienser til de smukkeste foto – helt uden behov for billedredigering. Den gamle middelalderby og området omkring er en fantastisk oplevelse og I vil ikke fortryde, at leje en feriebolig i Dubrovnik.

Lej en feriebolig i Dubrovnik og nyd den gamle bydel

Populære feriehuse i Dubrovnik

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dubrovnik

Loading...

Feriehuse med pool i Dubrovnik

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dubrovnik

Loading...

Oplev den smukke gamle bydel i Dubrovnik

Når I er kommet på plads i jeres feriebolig i Dubrovnik, vil vi anbefale, at I starter med en tur rundt om den gamle bydel på den imponerende ringmur. Muren er 2 km lang og vil præsenterer jer for det ene fantastiske udsigtspunkt efter det andet. Byggeriet af muren startede i 1100-tallet, som forsvarsværk både ind mod land og mod havet. Muren er løbende blevet udbygget med tårne og forte. Muren blev i 1979 optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I kan selv begive jer ud på muren eller købe jer ind på en guidet tur. Et er dog sikkert; i løbet af turen rundt om byen, vil I hurtig forstå hvorfor Dubrovnik også kaldes for Adriaterhavets Perle.

Den smukke, gamle by skal helst opleves i et rolig tempo, for der er så meget fint, finurligt og smukt at kigge på overalt i byen. I kan komme ind i den gamle bydel af flere porte. Den største port, og den som betegnes som hovedporten, er Pile Gate. Inde på den anden side af porten og bymuren, kan I starten turen rundt i den gamle bydel på gågaden Stradun. Denne gade går på langs fra port til port. Gaden er belagt med skinnende marmor – i sig selv, noget af et syn. Langs gågaden er der masser af butikker, cafeer, restauranter og små butikker, hvor der sælger f.eks. lokal kunst og keramik. Gør jer selv en tjeneste og drej ned af de mange små gader, som møder Stradun. Her møder I de lokale, finder de små, finurlige butikker og gode restauranter, hvor I kan kaste jer ud i den kroatiske gastronomi – i romantiske omgivelser.

Inde i Den Gamle By bør I også kigge nærmere på disse attraktioner

  • Franciskaner klostret med Europas ældste apotek.

  • Rectors Palads, som i dag er kulturhistorisk museum.

  • Skt. Blaisius kirke, som er tilegnet byens skytshelgen Sankt Blasius.

  • Sponza Paladset fra 1500-tallet

  • Katedralen i Dubrovnik med smukke udsmykninger

Tag på spændende udflugter fra jeres feriebolig i Dubrovnik

På den anden side af den massive bymur venter også et væld af fantastiske ferieoplevelser. I vil opleve, at der ikke er langt til mange forskellige typer af oplevelser, når I holder ferie i en feriebolig i Dubrovnik. I kan både få dejlige oplevelser på land og på vandet - og det kan klart anbefales at opleve området på begge måder. 

Hvis I ikke lider af højdeskræk, så er en tur med svævebanen til bjerget Srd en unik oplevelse. På turen op, som tager 4 minutter, får I den vildeste udsigt over Dubrovnik, kysten og de nærliggende øer. Igen vil det stå helt klart hvorfor Dubrovnik er elsket af så mange. På toppen er der en lille butik og en restaurant. 

Når solen står højt og det klare blå vand glimter i solens stråler, er det vidunderligt med en tur ud på havet. Fra Dubrovnik havn er der mange muligheder for, at udforske havet og kysten samt de omkringliggende øer. Tag f.eks. en tur i øen Lokrum, 10 minutters sejllads fra Dubrovnik. Øens hovedattraktion er den smukke kirke. Kirken skulle eftersigende være blevet bygget af Richard Løvehjerte, da han forliste her under hans korstog. En heldagstur med båd til øgruppen Elaphiti er også en rigtig fin oplevelse, når I opholder jer i en feriebolig i Dubrovnik. I kommer rundt til de tre øer, som udgør Elaphiti og får rig mulighed for, at opleve det unikke liv, på de små øer. I kan tage afsted på egen hånd eller tage med på en dagstur med udflugtsskibene. 

Dubrovnik er ikke en ny rejsedestination. Dog må man sige, at Dubrovnik for alvor kom på verdenskortet, da byen lagde kulisser til den verdensomspændende hit-serie ”Game of Thrones”. Fans fra hele verden sætter nu kurs mod Dubrovnik, for at komme helt tæt på kulisserne fra serien. Er I også fans af serien, finder I nemt informationer om de diverse ”Hot spots” når I kommer til Dubrovnik. Flere lokale guider tilbyder også deciderede Game of Thrones ture, som både kan foregå i selve byen og på lokationer væk fra Dubrovnik.

Der er en feriebolig i Dubrovnik til alle

Når I har bestemt jer for, at sætte kursen mod en feriebolig i Dubrovnik, får I mulighed for, at vælge mellem flere forskellige typer ferieboliger. Udbuddet af ferieboliger samt ferielejligheder i Dubrovnik er stort og vil kunne dække jeres ferieønsker. I kan både leje større ferieboliger, hvor der er god plads til hele familien samt jer, som skal på ferie med vennerne. Mange par tager også en tur til Dubrovnik og her er en mindre ferielejlighed i Dubrovnik et rigtig godt valg. I de private boliger kan I nyde hinanden og ikke mindste de flotte omgivelser. 

Fælles for alle ferieboliger i Dalmatien, som er den region Dubrovnik ligger i, er at de er privatejede. Det giver jer samtidig en helt unik mulighed for, at komme lidt tættere på det kroatiske folk. I vil møde de lokale når I bevæger jer rundt i nærområdet og får mulighed for, at spørge om gode tips til oplevelser og restaurant anbefalinger. 

Forelsker I jer i smukke Kroatien, kan I glæde jer over, at der i hele landet er mange skønne feriesteder. Langs kysten og inde i landet venter mange unikke og anbefalelsesværdige seværdigheder. Hos NOVASOL finder I et stort udvalg af ferieboliger i Kroatien, som giver jer de bedste muligheder for, at opleve hele det smukke land.