Ferieboliger på Hvar

Turkisblåt hav, lilla lavendelmarker, frodige vinmarker og historiske bygninger, alt dette kan I opleve når I lejer en feriebolig på Hvar. I løbet af ferien vil hele familien nyde solen, den spændende kultur og ikke mindst den gode mad.

Kroatiens mest solrige ø, Hvar, er beliggende syd for øen Brac i Dalmatien. Hvar er berømt for sine store områder med lavendelmarker og kulturelle skatte som den smukke renæssance katedral i St. Stephen. Øens historie begyndte allerede 300 år før Kristus, da grækerne kom til øen og grundlagde byerne Stari Grad og den nuværende hovedbyen Hvar.

Apartment Hvar Insel - kroatien

Populære feriehuse i Hvar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hvar

Loading...

Feriehuse med pool i Hvar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hvar

Loading...

Sommerhuse ved Hvar og Palmižana

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/tEoX3P2t4Ok.jpg?itok=L4G1lMF7","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=tEoX3P2t4Ok","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Ferieoplevelser på Hvar

Der er utallige grunde til at leje et feriehus på Hvar. Fra jeres private feriehus, er det let at tage på spændende udflugter rundt på øen. Tag for eksempel på en dagstur til den tidligere hovedbyen, Stari Grad hvor I kan beundre Bianchinipaladset og det fine slot Kastel Tvrdalj. Vælger I at leje en feriebolig i Dalmatien, som ikke ligger på Hvar, så bør I overveje en tur dertil for, at besøg den vigtigste by Hvar med den smukke katedral St. Stephen, det franciskanske kloster og Hektorovicpaladset.

Når I bor i et lejet feriehus i Kroatien, vil I få så mange dejlige ferieoplevelser og det gælder naturligvis også på Hvar. Et par kilometer fra byen Hvar, ligger landsbyen Milna med gode strande og frodige laguner. I kan også vælge at tage til byen Zavala, hvor I også kan nyde rigtige gode dage ved det dejlige, blå hav.

Planlægger I at leje en feriebolig i Dalmatien, så kunne I også vælge en bådtur ud til Pakleni øerne, hvor I også kan muntre jer i det blå hav.

Ferieboliger i Kroatien

Kroatien er blevet et meget populært feriested og udvalget af ferieboliger i Kroatien er også vokset markant. Hos NOVASOL udlejes mere end 8.000 feriehuse og lejligheder fordelt i hele landet. Kroatien byder også på så mange fantastiske oplevelser, at flere vælger at besøge landet af flere omgange. Det behagelige klima, den gode mad og den venlige befolkning, er nogle af de grunde til at Kroatien topper hitlisterne over rejsemål.