Ferieboliger på Øen Mljet

Ferie på Mljet

Ferieboliger på Øen Mljet

Har I overvejet at leje en feriebolig i Kroatien i år? Hvis I vælger øen Mljet som feriemål, kan I glæde jer til en dejlig ø ferie i helt fantastiske omgivelser. Mljet er Kroatiens ottende største ø og er beliggende i det turkisblå Adriaterhav. Mange mener at Mljet er Kroatiens smukkeste ø.

Populære feriehuse i Mljet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mljet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mljet

Loading...

Ø og naturpark i ét

Siden 1960 har den vestlige del af øen været en nationalpark. Den smukke skal nemlig gerne beskyttes så godt som muligt, så besøgende i mange år endnu, kan nyde godt af øens rige natur. Øen har været beboet siden forhistorisk tid, og der er en masse historiske levn på øen, som vidner om en spændende historie. Fra jeres feriebolig på Mljet, kan I nemt nyde godt af øens naturlige rigdom. Kan I godt lide at være aktive inaturen, så er det bare op på cyklen eller på med de gode vandresko og af sted. I naturparken finder I også to bugter, som pga. den snævre forbindelse til havet, bliver betegnet som værende søer. Her kan I dyppe tæerne og holde en dejlig pause, når I tager på opdagelse. På strandene kan I nyde afslappende feriedage. Det blå hav er oplagt til snorkling, hvor I vil kunne se sjældne fiskearter under overfladen. Prøv at forestille jer at starte dagen med en forfriskende dukkert i det krystalklare hav....så er I friske og klar til de næste gode ferieoplevelser.

Ferie i Kroatien

Udflugter og særlige oplevelser på Mljet

Mljet har som nævnt en spændende historie og på øen finder I flere historiske steder, som I bør besøge. Den mest fremtrædende seværdighed er benediktiner-klostret fra det 12. århundrede. Sætter I kurs mod byen Babino Polje kommer i til Odysseus´hule. Den kendte græske konge har nemlig også opholdt sig på øen. Det skulle være nymfen Calypso som fik lokket Odysseus hertil, og han endte faktisk med at blive her i 7 år. I kan også nemt besøge andre af Kroatiens spændende byer og øer, når I opholder jer på Mljet. Fra havnen i Sobra kan I sejle til Dubrovnik, Peljesac halvøen og øen Korcula. Dubrovnik er nok en af Kroatiens mest kendte byer og vi vil bestemt også anbefale, at I skriver byen på listen over oplevelser til jeres ferie.

Ferie i Kroatien

Ferieboliger i Kroatien

Har I nu fået lyst til at opleve Mljet, så hjælper vi gerne med at finde den feriebolig i Dalmatien som passer jer bedst. Er det et andet sted i lejer en feriebolig i Dalmatien, så kunne I jo forsøge at få tid til at besøge Mjlet. Måske kombinere ferien med en uge et sted og derefter et par dage i Mjlet. NOVASOL udlejer mere end 8.000 ferieboliger i skønne Kroatien og der kommer hele tiden nye feriehuse, villaer og ferielejligheder til. Kroatien er nemlig blevet et meget populært ferieland. Det gode vejr, den underskønne natur, de mange bademuligheder, de gode priser, den meget imødekommende befolkning og ikke mindst de skønne ferieboliger, skaber en fuldendte destination, hvor der er noget for enhver smag.