Feriehuse på Drvenik Mali

Drømmer du om at leje et feriehus i Dalmatien på din næste ferie? Så bør du vende blikket mod Dalmatiens øhav – og mere specifikt: den skønne ø Drvenik Mali. Drvenik Mali kan oversættes til lille Drvennik, og øst for øen finder man Drvenik Veli, der på samme måde kan oversættes til store Drvenik, hvilket også er en sand beskrivelse af deres respektive størrelser i forhold til hinanden.

På den lille charmerende ø Drvenik Mali, der i 2011 kun havde 87 indbyggere, har vi hos NOVASOL rent faktisk en række ferieboliger til leje. Der er mulighed for at leje både feriehuse og ferielejligheder på Drvenik Mali hos os. Nogle af feriehusene har deres egen pool, og mange af dem ligger tæt på havet. Du er mere end velkomme til at tage et kig på vores udvalg af feriehuse i Kroatien, og booke din favorit online.

Feriehuse på Drvenik Mali

Populære feriehuse i Drvenik Mali Island

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drvenik Mali Island

Loading...

Feriehuse med pool i Drvenik Mali Island

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drvenik Mali Island

Loading...

Badning på den idylliske ø

For at nå til Drvenik Meli kan du tage en båd fra Seget Vranjica, der ligger nær byen Trogir. Dette giver dig mulighed for at komme til øen ved at flyve til Split. Fra Trogier kan du også tage færgen til flere af de andre nærliggende øer.

Drvenik Mali er en idyllisk lille ø med fascinerende kroatisk natur. De uberørte veje indbyder til fremragende cykel- og vandreture. At udforske den relativt flade ø til fods eller på cykel, er for mange en oplagt aktivitet på deres ferie her.

Selvfølgelig er det også de mange bademuligheder og øens strande, der tiltrækker gæster hertil. Langs øens kystlinje finder du flere strande. Det kroatiske krystalklare vand i Adriaterhavet er for mange en klar årsag til at leje et feriehus i Dalmatien. Badning og afslapning på stranden giver dig mulighed for at slappe fuldstændig af og samle energi. Flere af vores feriehuse har korte afstande til havet, hvilket betyder at man aldrig er langt fra en kølig dukkert, derudover har mange af vores ferieboliger også deres egen pool – så behøver du ikke engang at forlade grunden, for at hoppe i vandet.

Ferie i Kroatien

NOVASOLs feriehuse på Drvenik Mali

NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning i Kroatien i mange år. Vores egne, lokale medarbejdere rejser hele året rundt og besøger feriehuse og lejligheder, der kan være egnede til vores sortiment. Selvom vi besøger, så ejer eller bygger vi ikke vores ferieboliger selv, hvilket giver vores gæster mulighed for at få et ægte, personligt og varieret udvalg af vælge fra. Hvert feriehus på Drvenik Mali er indrettet efter ejerens egen smag og stil, hvilket sætter et unikt præg på ens ferie, når man lejer en feriebolig i Dalmatien.

Når du vælger at leje et feriehus på Drvenik Mali fra NOVASOL af, bliver vores sikkerhedspakke automatisk inkluderet i den reservation. Dette inkluderer en god afbestillingspolitik, som du kan læse mere om i vores lejebetingelser. For hver booking af et feriehus i Kroatien inkluderer vi også rengøring ved afrejse, sengelinned for alle gæster og mulige forbrugsomkostninger i lejen – det er bare en ekstra fordel ved at vælge NOVASOL, nå du lejer et feriehus på Drvenik Mali til din ferie.

Ferie i Dalmatien