Feriehuse på øen Kaprije

Ønsker du at få en fascinerende og uforglemmelig ferie, så bør du overveje at leje et feriehus i Kroatien på øen Kaprije, hvilket uden tvivl vil opfylde alle dine feriedrømme. I Kroatien finder du alt, hvad en afslappende og alsidig ferie skal indeholde. Landet byder på mange kulturelle og historiske skatte, unikke landskaber, storslåede naturlige vidundere, og selvfølgelig paradisiske strande ved Adriaterhavet. Med sine endeløse sandstrande, smukke bugter og krystalklart vand bliver en ferie i Dalmatien en oplevelse du sent vil glemme.

Ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Otok Kaprije

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Otok Kaprije

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Otok Kaprije

Loading...

Ferie på øen Kaprije i Dalmatien

I den nordlige del af Dalmatien ligger ferieøen Kaprije, der er opkaldt efter de meget brugte kapers i det kroatiske køkken. Hvis du lejer et feriehus på øen Kaprije, vil du finde en masse uberørte områder, såsom de regioner, hvor der produceres vin og dyrkes oliven, de idylliske bugter med det smukke krystalklare vand og de gamle bygninger og gader. Landskabet omkring hovedbyen, Karije er lidt bakket og er karakteriseret ved en række mindre fyrreskove. Det øverste punkt på øen er ”Vela Glaica” på 132 meter. Øen Kaprije er en ideel destination for børnefamilier, og med et feriehus i Dalmatien får man de mest afslappede forhold, hvor ens børn kan løbe rundt og lege ganske uforstyrret i private omgivelser. I dette paradis kan du nyde din ferie i fulde drag i et middelhavsklima omgivet af sol og strand. For de aktive feriegæster er vandsport ofte på programmet, når man ferierer på Kaprije. Du kan sejle, surfe og dykke, men du kan selvfølgelig også tage på lange vandreture rundt på øen. Nyd din ferie i en af NOVASOLs ferieboliger i Dalmatien.

Feriehuse på Kaprije

Ferie i Dalmatien

Regionen Dalmatien, der strækker sig langs Adriaterhavets østkyst, er den mest populære ferieregion i Kroatien. De mange øer ude for kysten er rige på arkitektonisk interessante byer, og i de endeløse bugter på kysterne kan du tilbringe afslappende timer. På en ferie i Dalmatien, vil især vandhunde, strandelskere og snorkelentusiaster få deres penge værd. Kystlandskabet er omgivet af bjergrige landskaber, hvorfra du har en fantastisk udsigt over de mange øer. I Dalmatien finder man 4 ud af Kroatiens 8 nationalparker. Med sine spektakulære vandfald, er Krka nationalpark den smukkeste, og Kornati nationalpark er meget imponerende med sit rige marine liv og en unik labyrint. Oplev smukke Dalmatien på din næste ferie, når du lejer et feriehus i Kroatien på øen Kaprije.

Ferie i Dalmatien

NOVASOLs feriehuse på øen Kaprije

Oplev unikke naturparadis, en rig kulturarv og pittoreske bugter i landet med de 1.000 øer. Gå i historiens fodspor og sug alle indtrykkene til dig, når du sidder på en af de hyggelige caféer på en af de mange middelalderlige pladser. For at kunne opleve dette alsidige land bedst, kan vi varmt anbefale at holde ferien i et af NOVASOLs feriehuse. Uanset hvilke krav dit feriehus i Kroatien skal opfylde, garanterer vi at du finder det helt rigtige hus. Hvis du planlægger en ferie for en større gruppe, kan du leje en af vores ferieboliger for 8+ personer, og hvis du drømmer om at tage din hund med på ferien, bør du vende blikket mod vores kæledyrsvenlige feriehuse. I vores mere luksuriøse huse kan man blandt andet slappe af i sin egen pool. Lej dit feriehus i Dalmatien på øen Kaprije og nyd en ubekymret ferie i dette storslåede ferieparadis.