Feriehuse på Drvenik Veli

Frister det med en ø-ferie i Kroatien, kan du leje et feriehus i Dalmatien på øen Drvenik Veli hos NOVASOL. Navnet Drvenik Veli kan oversættes til Store Drvenik på dansk. Det hedder den på grund af sin størrelse i forhold til naboøen Drvenik Mali, der på grund af sin størrelse hedder Lille Drvenik (Mali= lille). Ligegyldig hvad og hvor, så er et feriehus i Kroatien altid en god base for en skøn ferie.

Alle vores feriehuse på Drvenik Veli lan findes her på vores hjemmeside. Her kan du filtrere ud fra dine ønsker og derefter bestille din favorit direkte online. Selvfølgelig er vores kundeservice også tilgængelig via telefon og mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål om indkvartering eller ønsker hjælp til booking.

Feriehuse i Dalmatien

Populære feriehuse i Drvenik Veliki Island

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Drvenik Veliki Island

Loading...

Feriehuse med pool i Drvenik Veliki Island

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Drvenik Veliki Island

Loading...

Afslappende ferie ved havet

Drvenik Veli kan nås med færge fra Seget Donji via Drvenik Mali. Seget Donji kan beskrives som en forstad til byen Trogir. Ikke langt derfra ligger Split, så hvis du flyver hertil, kan du nemt komme til øen. Trogier er en meget populær feriedestination, og har du mulighed for det, kan det varmt anbefales at besøge byen. Drvenik Veli er en relativt lille ø med store bakker, stejle skråninger og den højeste top Buhaj i den østlige del af øen. Der er flere større bugter på øen, herunder Veli Porat, men også Mala Luka, Kokošinje og Solinska.

Ferie i Kroatien

Aktiv ferie i Dalmatien

Hvis du er interesseret i en aktiv ferie, kan du blandt andet udforske cykelstierne på øen. Nogle er asfalteret, mens andre er dækket af grus og sten. Du kan også vælge at leje en båd, dykke eller prøve kræfter med andre vandsportsaktiviteter under din ferie på Drvenik Veli. Da det er en ø, er havet og stranden to givne højdepunkter for mange af de besøgende. Ten dukkert i det krystalklare vand og nyd din ferie. Slap af og nyd at være langt væk fra hverdagen derhjemme. Mange af strandene består af små sten, hvilket reducerer risikoen for at slæbe sand med ind i feriehuset i Kroatien.

Naturen på Drvenik Veli er blevet naturligt fornyet, med træer der nu vokser, hvor vinmarker og olivenlunde var tidligere. Der vokser også figner, mandler og hyben som tegn på den tidligere dyrkning i dette område. Besøg de sydlige bugter, der altid er hyggelige og varme, der befinder sig i konstant sollys og altid har klart vand. Alt imens duften af salvie, rosmarin, lavendel og mynte, spreder sig. Oplev den autentiske natur og den landlige atmosfære.

Feriehuse på Drvenik Veli

Feriehuse på Drvenik Veli hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan vi tilbyde mere end ti tusinde feriehuse i Kroatien i dag. Dette giver dig et stort udvalg, hvis du ønsker at leje en feriebolig Dalmatien. Blandt disse finder du også flere muligheder på Drvenik Veli og de omkringliggende øer. Nogle af vores feriehuse på øen har privat pool, hvilket er perfekt for dem der ønsker sig at hoppe i vandet direkte ved boligen, i stedet for at tage ned til havet. Her på vores hjemmeside kan du tilpasse de kriterier, der er vigtige for dig, så du får vist de feriehuse, der passer til dine ønsker.

Alle vores ferieboliger i Kroatien bliver besøgt af vores eget personale i Kroatien. Bestiller du dit feriehus direkte hos os, er vores sikkerhedspakke med afbestillingsforsikring, sengelinned, slutrengøring og forbrugsomkostninger altid inkluderet i lejen. Godt at vide, når du planlægger at leje et feriehus på Drvenik Veli til din næste ferie.